SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Cuff i guldtonet rustfrit stål 

Armbåndet er i rustfrit stål med guldlegering. Dette er et smukt enkelt armbånd til kvinder, som er designet til at komplimentere dit outfit og ur!

Selve armbånden har et indvendigt mål på 160 mm. / 16 cm.

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Omkreds på 16 cm
Armbåndet måler 16 cm i omkreds.
Rustfrit Stål
Rustfrit stål er det mest almindelige materiale at producere ure og smykker i, når det ikke skal være ædelmetal som sølv og guld. Stål anvendes både i ure og smykker, hvor godt kvalitetsstål anvendes. Dette indeholder nikkel, der er bundet meget hårdt, således det ikke hidfører hudgener. Stål kan farves sort eller forgyldes. Ved ure og smykker sker det oftest ved en PVD-behandling, som gør stålet modstandsdygtig overfor ridser og giver stålet et flot skinnende ydre.
Specifikationer
Varenummer armbånd - a4
Køn Damesmykker
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Accessories/Smykker Armbånd
Materiale Rustfrit Stål
Farve Guld
Smykkestørrelse Armbånd Omkreds 16 cm

Cuff i guldtonet rustfrit stål 

På lager

77% rabat

Vejl. Pris: 199 kr

Specialpris 45 kr