Cuff sølv tonet i rustfrit stål

På lager

199 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Cuff i sølvtonet rustfrit stål 

Armbåndet er i rustfrit stål med sølvlegering. Dette er et smukt enkelt armbånd til kvinder, som er designet til at komplimentere dit outfit og ur!

Selve armbånden har et indvendigt mål på 160 mm. / 16 cm.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Rustfrit Stål
Rustfrit stål er det mest almindelige materiale at producere ure og smykker i, når det ikke skal være ædelmetal som sølv og guld. Stål anvendes både i ure og smykker, hvor godt kvalitetsstål anvendes. Dette indeholder nikkel, der er bundet meget hårdt, således det ikke hidfører hudgener. Stål kan farves sort eller forgyldes. Ved ure og smykker sker det oftest ved en PVD-behandling, som gør stålet modstandsdygtig overfor ridser og giver stålet et flot skinnende ydre.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer armbånd5
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Smykketype Armbånd
Materiale Stål
Farve Sølv

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vores kunder elsker os