SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Curren Chrono Gold

Curren Chrono Gold er en del af serien "Chrono", der tager udgangspunkt i et sporty og moderne look. Uret har et funktionelt chronograf urværk med stopurs funktion. Serien har fokus på, at skabe et ur, der ikke bare er funktionelt, men også har et visuelt flot look. Uret måler 45 mm i diameter.

Curren
Curren Watches' historie startede da Louis-Bastien Villeneuve producerede sit første lommeur. Siden da har hans søn Jean-Luc Villeneuve videreført brandet. Hvert Curren armbåndsur er lavet med øje for detaljen og er designet, udviklet og produceret in-house med høje standarder. De dyrker den luksuriøse livsstil samtidig med at opretholde glæden ved kreativiteten.

Curren producerer moderne og trendy herre- og dameure til en pris, hvor alle kan være med. De har en vision om, at det skal være muligt at betale sig fra de nyeste og mest trendy designs, som de løbende henter inspiration fra i deres udvikling af ure.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Specifikationer
Varenummer Curren - CU1
Køn Herreure
Brand Curren
Urskivens farve Sort
Urkassens farve Guld
Urværk Kvarts
Remmens farve Guld
Rem Lænke

Curren Chrono Gold

På lager

20% rabat

Vejl. Pris: 499 kr

Specialpris 399 kr