SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Curren Chrono Master Black Steel

 Dette ur er perfekt til manden, der gerne vil have et maskulint look. Uret har en sort lænke og urkasse, der spiller godt sammen med den blå urskive, hvor der er rosaguld detaljer. Urets kronografer er blot til pynt og er derfor ikke funktionelle. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Curren
Curren Watches' historie startede da Louis-Bastien Villeneuve producerede sit første lommeur. Siden da har hans søn Jean-Luc Villeneuve videreført brandet. Hvert Curren armbåndsur er lavet med øje for detaljen og er designet, udviklet og produceret in-house med høje standarder. De dyrker den luksuriøse livsstil samtidig med at opretholde glæden ved kreativiteten.

Curren producerer moderne og trendy herre- og dameure til en pris, hvor alle kan være med. De har en vision om, at det skal være muligt at betale sig fra de nyeste og mest trendy designs, som de løbende henter inspiration fra i deres udvikling af ure.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Specifikationer
Generelt
Varenummer CU37
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Curren
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Blå
Remmens farve Sort
Rem Lænke
Urkasse materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 45 mm.
Tykkelse 12 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas

Curren Chrono Master Black Steel

På lager

16% rabat

Vejl. Pris: 599 kr

Specialpris 499 kr