SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Curren Ladies Leather Blue

 Dette ur er designet med fokus på elegance. Uret har en flot lysebrun læderrem, der spiller godt sammen med den rosaguld urkasse. Urskiven er udført i en unik blå farve og er udsmykket med flotte blomster. 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Curren
Curren Watches' historie startede da Louis-Bastien Villeneuve producerede sit første lommeur. Siden da har hans søn Jean-Luc Villeneuve videreført brandet. Hvert Curren armbåndsur er lavet med øje for detaljen og er designet, udviklet og produceret in-house med høje standarder. De dyrker den luksuriøse livsstil samtidig med at opretholde glæden ved kreativiteten.
Curren producerer moderne og trendy herre- og dameure til en pris, hvor alle kan være med. De har en vision om, at det skal være muligt at betale sig fra de nyeste og mest trendy designs, som de løbende henter inspiration fra i deres udvikling af ure.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer Curren - CU10
Køn Dameure
Brand Curren
Urværk Kvarts
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Blå
Rem Læderrem
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 10 mm.
Urets diameter 34 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Curren Ladies Leather Blue

På lager

399 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på