Brands

Vores store udvalg af brands til damer - ure, smykker mm.

Tommy Hilfiger, Michael Kors, Dissing, Skagen, Mads Z, Seiko og mange, mange flere. Hos Ditur.dk finder du Danmarks største udvalg af dameure, og heriblandt støder du på anerkendte designerbrands fra ind- og udland. Herunder de mest populære serier såsom: Garmin Vicoactive 4s, Fossil Gen 6, Festina Chrono Bike, Tissot PRX og Certina DS Action, hvilket alle er nogle af de største serier fra de største mærker.

Urmærker til enhver smag

Smag inden for ure er - som så mange andre ting - enormt individuelt. Nogle kan lide de underspillede, klassiske ure, andre er mere til store ure med mange detaljer, mens nogle leder efter et sporty ur, der skal holde til lidt udover det sædvanlige.

Uanset dit behov og din stil er vi sikre på, at du hos Ditur.dk kan finde et ur, der falder i lige netop din smag. Vores udvalg tæller nemlig 2000 forskellige ure til damer. Hvis vores almindelige armbåndsure ikke falder i din smag, så har vi også et stort udvalg af vægure, hvor vi har internationalt anerkendte mærker som: Arne Jacobsen og Karlsson.

I vores store udvalg finder du også et bredt sortiment af smartwatches, der giver dig muligheden for at måle din fysiske aktivitet. Smartwatches er spækket med fede funktioner, så hvis du vil have den nyeste teknologi samlet på dit håndled, så er et smartwatch måske noget for dig. 

Hvis du ikke kan nøjes med ét ur og gerne vil have forskellige ure til forskellige lejligheder, så kan du med fordel opbevare dem i en urboks. Ikke kun skåner boksen urene mod ridser, boksen fungerer også som en elegant måde at opbevare urene på. 

Dameure i alle prisklasser

250 kroner? 1500 kroner? 6000 kroner? Hvad vil du give for dit næste ur? Dét spørgsmål er vigtigt at stille sig selv, inden man udstyrer håndleddet med et nyt armbåndsur. 

Pris og kvalitet hænger naturligvis sammen, men hos Ditur.dk er det vores ambition, at du kun betaler for kvalitet og design og ikke mærket. Derfor forhandler Ditur.dk også kun nøje udvalgte mærker, hvis kvalitet vi selv kan stå inde for. 

Vores udvalg af ure favner bredt, og priserne for et armbåndsur starter ved omkring 300 kroner og slutter på den anden side af 10.000 kroner. Så gør som tusindvis af andre danskere og find dit næste ur hos Ditur.dk - uanset dit behov og budget. 

Smykker til kvinder

Hos Ditur er vi ikke kun specialister indenfor ure, vi er nemlig også indenfor smykker. Vi har et kæmpe udvalg af diverse smykker til kvinder såsom øreringe, ringe, halskæder og armbånd, så du kan helt sikkert finde dit favorit smykke hos os.

Vi har både guld smykker og sølv smykker til kvinder, så du kan finde dit favorit smykke uanset om det skal være guld ringe, sølv ringe, guld armbånd, sølv øreringe eller noget helt andet, som du leder efter. Derudover har vi også smykker fra de bedste brands såsom Izabel Camille, Enamel og Sif Jakobs. Derfor kan du trygt finde dit næste smykke til smykkeskrinet i vores sortiment.

1