SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Armani Exchange

Ditur.dk er dansk autorisereret forhandler af Armani Exchange ure

Armani Exchange er et sub-brand til Armani og henvender sig til det yngre publikum, som følger den moderne udvikling. Her er det den urbane livsstil og musikkulturen, som især sætter sit præg på designet. Urkollektionen appellerer til det industrielle og bylivet. Passer perfekt til det travle byliv med længere aftener ude.

Selvom Armani Exchange er til de yngre forbrugere, så er der vigtigt at Armanis kerneværdier i deres design stadig er at finde hos Armani Exchange. Der vil selvfølgelig være forskellige variationer, men Armanis DNA er at finde i alle urene.

Armani er et anerkendt fashion brand, som har særdeles god erfaring med at designe store spillere på det internationale marked. Giorgio Armani startede Armani Emporio i 1975 i Italien og har siden samarbejdet med kendte designere fra hele verdenen. Det har også givet Armani titlen som den mest succesfulde designer af Italiensk oprindelse.

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Armani Exchange ure. Det betyder, at ægteheden af dit ur er sikret og du har 2 års garanti. Alle vores Armani Exchange ure bliver sendt fra deres officielle produktionslager. Med et Armani ur fra Ditur.dk får du adgang til officiel Armani ure service via det medfølgende og stemplede garantibevis. Ligeledes tilbyder Ditur.dk prisgaranti på alle produkter fra Armani. Dette betyder at vi løbende tjekker vores priser ift. Vores konkurrenter og sikrer, at vores pris er Danmarks bedste!

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr895
    kr1795
Urets diameter
Rem
Urværk
Remmens farve
Urskivens farve
Urkassens farve
Glas
Vandbeskyttelse
Bredde på rem
Accessories/Smykker
Farve
Materiale

23 produkter

Stort udvalg af dameure fra Armani Exchange hos Ditur.dk 

Dameure fra Armani Exchange tilbyder ure med meshlænke og lænker af rustfrit stål. Armani Exchange dameure fås som guld, sølv og rosaguld. Brandet er for de fleste, som søger et ur med flot design og fantastisk kvalitet til gode penge. Ditur er autoriserede forhandlere Armani Exchange, og garanterer en kvalitet i top. Produkterne har et ungt udtryk og der leges ofte med designet, men kerneværdierne skinner igennem på dameurene. 

I udvalget af Armani Exchange dameure finder du en stor variation af modeller, typer og farvekombinationer. Der helt sikkert også er et ur til dig som lever op til dine krav. Armani Exchange har både klassiske ure i stål og sølv, men lige så vel mere dristige ure i guld og rosaguld med elegante detaljer som glimtende sten i urskiven.

Hos Ditur kan du også være heldig at finde dit favorit Armani Exchange ur på tilbud. Du kan se vores store udvalg af tilbudsure her

Stort udvalg af dameure hos Ditur.dk 

Hos Ditur.dk forhandler vi ekslusive dameure. Vi har et stort udvalg af både mekaniske ure og kvartsure. Vores ure henvender sig til alle og der ikke gået på kompromis med hverken design eller kvalitet. Vi har alt fra både eksklusive til prisvenlige producenter - også når det gælder Armani Exchange dameure. Vi har også et stort udvalg af urremme, urbokse og andet tilbehør, som gør det nemt for dig at opbevare dine ure pænt, lige så vel som at passe godt på dem.

Hos Ditur.dk mener vi at alle bør have mulighed for at købe et ur der passer perfekt. Vi udbyder derfor ure til overkommelige og fornuftige priser, så der altid vil være et som matcher din stil og personlighed.

Du finder bl.a. dameure i guld, rosaguld og sølv. Du har også mulighed for at finde ure i en række forskellige designs fra de store og populære urmærker samt inspirerende og nye brands. 

Vi forhandler de nyeste og mest trendy brands som er på markedet. Vi forhandler mange brands, heriblandt de mest kendte som Fossil, Jaguar og Tissot  m.fl. Vi har mere end 50 urmærker og mere end 800 ure i vores sortiment. 

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Armani Exchange

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Armani Exchange ure. Det betyder, at ægtheden i dit Armani Exchange ur er sikret og du har 2 års garanti. Alle vores Armani Exchange ure bliver sendt fra deres officielle produktionslager. Med et Armani Exchange ur fra Ditur.dk får du adgang til officiel Armani urservice via det medfølgende og stemplede garantibevis. Ligeledes tilbyder Ditur.dk prisgaranti på alle produkter fra Armani. Dette betyder at vi løbende tjekker vores priser op imod markedspriserne og sikrer, at vores pris er Danmarks bedste. 

 

 

1

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på