Armani Exchange

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr795
    kr1495
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur
Type smykke

Kollektioner(4)

25 produkter

Armani Exchange ure til kvinder hos Ditur.dk 

Dameure fra Armani Exchange tilbyder ure med meshlænke og lænker af rustfrit stål. Armani Exchange dameure fås som guld, sølv og rosaguld. Brandet er for de fleste, som søger et ur med flot design og fantastisk kvalitet til gode penge. Ditur er autoriserede forhandlere Armani Exchange, og garanterer en kvalitet i top. Produkterne har et ungt udtryk og der leges ofte med designet, men kerneværdierne skinner igennem på dameurene. 

I udvalget af Armani Exchange dameure finder du en stor variation af modeller, typer og farvekombinationer. Der helt sikkert også er et ur til dig som lever op til dine krav. Armani Exchange har både klassiske ure i stål og sølv, men lige så vel mere dristige ure i guld og rosaguld med elegante detaljer som glimtende sten i urskiven.

Hos Ditur kan du også være heldig at finde dit favorit Armani Exchange ur på tilbud. Du kan se vores store udvalg af tilbudsure her

Stort udvalg af dameure hos Ditur.dk 

Hos Ditur.dk forhandler vi eksklusive dameure. Vi har et stort udvalg af både mekaniske ure og kvartsure. Vores ure henvender sig til alle og der ikke gået på kompromis med hverken design eller kvalitet. Vi har alt fra både eksklusive til prisvenlige producenter - også når det gælder Armani Exchange dameure. Vi har også et stort udvalg af urremme, urbokse og andet tilbehør, som gør det nemt for dig at opbevare dine ure pænt, lige så vel som at passe godt på dem.

Hos Ditur.dk mener vi at alle bør have mulighed for at købe et ur der passer perfekt. Vi udbyder derfor ure til overkommelige og fornuftige priser, så der altid vil være et som matcher din stil og personlighed.

Du finder bl.a. dameure i guld, rosaguld og sølv. Du har også mulighed for at finde ure i en række forskellige designs fra de store og populære urmærker samt inspirerende og nye brands. 

Vi forhandler de nyeste og mest trendy brands som er på markedet. Vi forhandler mange brands, heriblandt de mest kendte som Fossil, Jaguar og Tissot  m.fl. Vi har mere end 50 urmærker og mere end 800 ure i vores sortiment. 

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Armani Exchange

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Armani Exchange ure. Det betyder, at ægtheden i dit Armani Exchange ur er sikret og du har 2 års garanti. Alle vores Armani Exchange ure bliver sendt fra deres officielle produktionslager. Med et Armani Exchange ur fra Ditur.dk får du adgang til officiel Armani urservice via det medfølgende og stemplede garantibevis. Ligeledes tilbyder Ditur.dk prisgaranti på alle produkter fra Armani. Dette betyder at vi løbende tjekker vores priser op imod markedspriserne og sikrer, at vores pris er Danmarks bedste. 

 

 

1