BOSS

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1395
    kr2695
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Farve på brilleglas
Type accessory

31 produkter

Boss dameure fra Hugo Boss 

Dameure fra Hugo Boss passer til en enhver lejlighed og kan findes i mange forskellige prisklasser. Hugo Boss er et af verdens mest anerkendte modehuse og de kan bryste sig af en bred portefølje af varer - herunder Hugo Boss dameure. Lige netop dem finder du en hel del af her på siden, da Hugo Boss ure er og bliver en bestseller år efter år. 

Hugo Boss har hjemstavn i Tyskland, og her i Danmark har er designerurene blevet synonym med en fantastisk kvalitet, der lever mere end rigeligt op til det skarpe design. Alle fortjener at have et ur fra Hugo Boss i samlingen, for det tilføjer virkelig en ekstra dimension til ethvert outfit, og det er med sikkerhed et ur, der vil høste komplimenter fra venner, bekendte og alt derimellem. 

Du har derfor alle muligheder for at finde lige netop det Hugo Boss dameur, som du kan lide - uden at sprænge banken. Både vores kollektion af Boss dame- og herreurene er hver især meget prisvenlige den høje kvalitet taget i betragtning, og fordi du handler hos os, er du garanteret Danmarks bedste priser.

Bredt udvalg af Boss dameure 

Vi har et bredt udvalg af Hugo Boss dameure her på siden. Det er ingen hemmelighed, at Hugo Boss er en bestseller, og det giver os muligheden for at udvide vores sortiment i takt med, at Hugo Boss introducere flere og nye designs. Udvalget af produkter er bredt og er til både på herre- og damer og vi har mere end bare ure. Under Hugo Boss’ faner finder du både Hugo Boss herreure og dameure, samt smykker og accessories - så som moderigtige armbånd til mænd og kvinder. 

Til trods for at Hugo Boss har en maskulin klang, så er udvalget af dameure virkelig imponerende. Der veksles mellem de klassiske, feminine designs og de mere vovede og nyskabende styles, som det forventes af et internationalt modehus som Hugo Boss. De mange valgmuligheder kan derfor også gøre det vanskeligt at nøjes med blot et enkelt Hugo Boss dameur, men som vi ofte siger det - så skal en ursamling jo starte et eller andet sted.

Find dit look med et Hugo Boss ur  

Du finder rigtig mange ure fra Hugo Boss her på siden, og derfor tør vi også sige, at det er (mere end) ét til dig. Hvis du er ved at starte din ursamling, kan du overveje et Hugo Boss ur med stållænke eller læderrem, så der er styr på klassikerne. 

Vi skal selvfølgelig ikke vælge for dig, og du skal købe det ur, du bedst kan lide! Ligesom mere end 100.000 andre har gjort det, når de har handlet på Ditur.dk - Danmarks største webshop for ure. Hvis det er første gang, du handler online hos os, kan du læse en anbefaling eller to fra vores Trustpilot, hvor vi har mere end 20.000 anmeldelser med et gennemsnit på 5 ud af 5 stjerner!

1