LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Certina ure 

Certina blev stiftet i 1888, og er et Schweizisk brand startet af de to brødre Adolf og Alfred Kurth. Certina startede i den Schweiziske by Grenchen, men ligger i dag i Le Locle, Schweiz. Meget vand er løbet under broen siden 1888, men det er stadig de samme værdier og visioner, der gør sig gældende for Certina.

Certina producerer både herre- og dameure. Du får kvalitet fra øverste skuffe, men uden, at prisen er urimelig. Netop dette gør, at Certina er manges foretrukne Swiss Made brand.

Hos Ditur.dk finder du et bredt udvalg af Certina herre- og dameure. Vi er udpeget autoriseret forhandler af Certina, hvilket betyder, at du er sikker på ægtheden af din vare, samt autoriseret service. Du får som altid 1 dags levering, 99 dages fuld returret og prisgaranti.

Swiss Made
Certina er naturligvis et Swiss Made brand. Certina har været baseret i Schweiz siden 1888, og producerer stadig efter de stringente kvalitetskrav, der gør sig gældende for, at man kan skrive Swiss Made i urskiven.

DS Concept
DS konceptet blev introduceret i 60'erne. Det var og er stadig en banebrydende teknologi, der var med til at højne kvaliteten af Certina's ure betydeligt. DS betyder "dobbelt security", og refererer netop til den ekstraordinære kvalitet og holdbarhed. Konkret så er et DS ekstremt modstandsdygtigt overfor slag/stød og vandtæt til et tryk på mindst 20 bar. DS har sat baren højere for hele branchen.

Skildpadden
Skildpadde skjoldet symboliserer robusthed og holdbarhed, som er to afgørende faktorer for Certina. Det er netop her Certina har været førende, da man er sikker på god og holdbar kvalitet. Certina har ligeledes ofte været at finde i sportens verden, hvilket har manifesteret sig i form af sponsorater indenfor blandt andet motorsport og atletik.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1895
    kr10695
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Remmens farve
Rem
Krone
Gangreserve
Materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

33 produkter

1