Cluse

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr451
    kr837
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Ringstørrelse
Type smykke

38 produkter

Køb Cluse dameure hos Ditur

Hos Ditur har vi et stort udvalg af Cluse ure til damer.

Cluse er et ur og smykke brand fra Amsterdam i Holland. Cluse brandet har en stærk passion for den persiske levemåde, og det kommer til udtryk i alle deres produktur. Brandet har en kæmpe forkærlighed for "Joie de vivre", som betyder at man skal have en munter nydelse af livet og en glæde i ånden, og det er også noget, som brandet prøver at efterleve ved deres elegante ure og smykker. 

Alle Cluse ure og smykker bliver designet "in-house" i Holland, så urene vil få et strejf af hollandsk design i en kombination med det persiske design, som Cluse har en forkærlighed for. 

Med et ur eller smykke fra Cluse, så vil du modtage et virkelig stilfuldt og elegant produkt af høj kvalitet.

 

Prisgaranti og dag til dag-levering på Cluse ure

Hos Ditur.dk finder du prisgaranti på alle vores ure, hvilket også indebærer Cluse urene. Det betyder, hvis du finder det samme Cluse ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Cluse-ure? Eller har du brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

 

1