Dag-til-dag levering / Prisgaranti / 99 dages returret

Curren

Produkter

Filtrering

Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Udsmykning
Type ur

1 produkter

Unikke kvalitetsure til Damer fra Curren 

Hos Ditur.dk er vi autoriseret forhandler af Curren ure. Det betyder, at du er garanteret 100% ægthed og en international kvalitetsgaranti.

Curren er kendt for sine unikke og moderne designs, som både er billige og i høj kvalitet. Få mærker kan konkurrere i dette prisleje, og derfor er Curren et populært urmærke, som passer til de fleste håndled. Desuden stræber Curren efter at skabe ure med lækre detaljer, der ikke ligner alle andre ure. Således er Curren perfekt til dig, der ønsker at skille sig en smule ud i mængden. 

På Ditur.dk finder du både herre- og dameure fra Curren, og de fås i mange varianter. 

Curren herre- og dameure

Både herre- og dameure fra Curren kommer med mineralglas og kvarts urværk, som tikker på sekundet. Desuden fås urene med læderem, lænke eller meshlænke. 

Curren herreure er perfekt til manden, der søger et maskulint og robust ur, som giver lidt ekstra til ens outfit. Uret er mandens vigtigste accessory. Her skiller Curren herreure sig ud i mængden og giver anledning til komplimenter. Urene har en diameter på 40-48 mm, og det er generelt nogle store ure. 

Curren dameure er feminine og meget detaljeret i designet. Blomster er et gennemgående tema, og der findes ure i forskellige farver, såsom guld og rosa guld. Desuden er dameurene mindre end herreurene, og de passer perfekt på den modebevidste kvindes arm. Urene er stilrene, elegante og i høj kvalitet. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk finder du prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Curren-ure? Eller har du brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1