💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

DKNY

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr599
    kr1495
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på bezel
Farve på rem
Remtype
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

28 produkter

Køb dameure fra DKNY hos Ditur.dk

DKNY, som står for Donna Karen New York, er et amerikansk modehus med mere end 35 års erfaring. I løbet af de 35 år har DKNY stået bag utallige tøj- og parfumekollektioner, der alt sammen har én ting til fælles: Kvalitet.

DKNY har siden dets begyndelse i 1984 kombineret luksus og komfort, og det kommer også til syne i deres stilfulde og tidsløse kollektioner af ure. 

En kvinder, der designer til kvinder

Stifteren af DKNY, Donna Karen, anses som en af de mest indflydelsesrige kvinder inden for mode og design, hvor hun har revolutioneret måden, kvinder går klædt på. Med sin Seven Easy Pieces-kollektion påstod hun, at den moderne kvinder havde brug for 7 grundlæggende beklædningsstykker, som man kan kombinere på kryds og tværs. 

Med sin sans for æstetik og praktikalitet har Donna Karen formået at designe tøjkollektioner, der er behagelig at have på uden at gå på kompromis med det elegante udtryk. Det samme princip gør sig gældende i DKNY’s serie af ure. 

Husk, at når du handler hos Ditur.dk, får du som altid 99 dages fuld returret, dag til dag-levering og prisgaranti på alle ure fra DKNY. Du kan læse mere om vores prisgaranti her. 

Du kan som altid også følge med på vores Facebook-profil for gode tilbud - bl.a. på ure fra DKNY. 

1