Enamel Copenhagen

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr145
    kr845
Materiale
Farve
Længde
Type smykke

Kollektioner(4)

151 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Enamel Copenhagen damesmykker

Enamel Copenhagen er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og emalje materialer. Enamel Copenhagen producerer danske håndlavede designer smykker med især fokus på damesmykker. Enamel betyder naturligvis emalje, som er et materiale der går igen i samtlige af Enamel CPH kollektionerne.

Enamel CPH har et designunivers, der udspringer af danske rødder og med en passion for de rene enkle linjer, samtidig med det stærke udtryk, så følger brandet ligeledes essensen af nordisk design. Den nordiske kvalitet fylder meget i brandet, hvorfor alle smykker er håndlavede. Tankerne bag Enamel Copenhagen er nyfortolkninger af klassiske smykker, som oftest går hen og bliver smykkebærens yndlingssmykke, som hun vil bære i årevis.

Enamel Copenhagen bruger kun materialer af ypperste niveau, og går derfor ikke på kompromis med kvaliteten. Alle smykker er lavet i 925 Sterling sølv, samt forgyldt i en 18 karat guldbelægning. Smykkerne i ædelmetal brydes kun af Zirkonia sten og emaljer i forskellige farver. Du finder et bredt udvalg af designs, hvad end du ønsker at forkæle dig selv eller en anden med et armbånd, en halskæde, ringe, øreringe eller noget helt femte. Hvis vores store udvalg af Cuff Copenhagen smykker ikke falder i din smag, så har vi også et stort udvalg af smykker fra andre brands, såsom øreringe, ringe, armbånd og halskæder.

DitUr er autoriseret forhandler af Enamel Copenhagen. Dermed får du hos DitUr 99 dages fuld returret, 1 dags levering og prisgaranti, når du shopper smykker fra Enamel CPH.

4