Festina

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr649
    kr2495
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Type ur

Kollektioner(10)

182 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Festina dameure

Et Festina dameur er næsten uundværlig i enhver kvindes ur samling. Det skyldes at urene til kvinder fra Festina kommer i nogle virkelig flotte og tidsløse designs. Urene er ofte udstyret med nogle flotte detaljer såsom f.eks. swarovski eller zirkonia sten, perlemor urskirve og meget mere. I Festinas store udvalg af dameure finder du stor variation i designs, da brandet ligger stor vægt på nytænkende looks på urene. Det som alle Festina dameurene har tilfælles er de feminine designs og den virkelig høje kvalitet.

Hos Ditur har vi Danmarks største udvalg af Festina dameure med over 150 modeller på lager. Derfor har du virkelig gode muligheder for at finde den helt rigtig model til dig i vores sortiment. Vi har også et stort udvalg af Festina herreure, hvis manden også skal have et ur med hjem.

Om brandet Festina

Festina startede deres produktion tilbage i 1902 i Schweiz. De har haft forskellige ejer igennem tiden men er på nuværende tidspunkt ejet af den spanske forretningsmand Miguel Rodriguez. Derfor har Festina på nuværende tidspunkt deres hovedsæde i Spanien, men har også produktion over flere lande såsom Schweiz og Spanien. Under Festina Group kan du finde mange populære og eksklusive brands såsom Jaguar, Candino, Lotus, Calypso, Kronaby og selvfølgelig Fossil watches.

Festina er meget kendte inden for sportsverdenen, og især indenfor cykelsporten, hvor de har været officielle tidstagere for mange store cykelløb. Festina var i perioden 1992-2016 officielle tidstagere til verdens største cykelløb Tour De France. Derudover har brandet også været tidstagere for andre populære cykelløb såsom Tour of Spain og Tour of Britain. 

Festina brandet står for at producere nogle flotte og stilrene ure i mange forskellige designs. Derudover så leger Festina meget med teknologien bag uret, hvilket er ført til mange forskellige fede features i deres ure. Brandet er også virkelig kendte for at producere ure i sporty designs, som helt sikkert stammer fra deres mange år i cykelsporten.

Så hvis man skal opsummere Festina brandet med få ord, så stor de for at producere flotte og stilrene ure i høj kvalitet til overraskende lave priser.

 

Køb Festina dameure nemt, sikkert og til Danmarks bedste priser hos Ditur

Ditur er officielle forhandler af alle brands på vores hjemmeside, herunder Festina, og derfor kan vi garentrere for ægtheden og kvaltieten på alle urene i vores sortiment. Samtidig tilbyder vi prisgaranti på alle vores ure, og derfor kan du få Danmarks laveste pris på dit favorit Festina dameur lige her på siden. Hvis vi imod alt forventning ikke har den laveste pris på dit ønskede ur, så kan du altid kontakte os, og så vil vi med glæde matche prisen.

Hos Ditur går vi op i at give vores kunder den bedst mulige oplevelse når de handler med os. Derfor tilbyder vi en personlig kundeservice, som vil besvare alle dine henvendelser med et smil. Denne service har også ført til at vi har fået 5 stjerner på Trustpilot på over 50.000 anmeldelser.

5