HUGO

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1195
    kr1595
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

3 produkter

 Hugo dameure fra Hugo Boss 

Det er et af de brands, der næppe kræver en større introduktion, men samtidig et af de brands, der virkelig fortjener den. Det er selvfølgelig Hugo Boss, et af verdens mest anerkendte modehuse, der kan bryste sig af en bred portefølje af varer - men vigtigst af alt er, selvfølgelig. Hugo Boss herre- og dameure. Lige netop dem finder du en hel del af her på siden, da Hugo Boss ure er og bliver en bestseller år efter år. 

Hugo Boss har hjemstavn i Tyskland, og her i Danmark har er designerurene blevet synonym med en fantastisk kvalitet, der lever mere end rigeligt op til det skarpe design. Alle fortjener at have et ur fra Hugo Boss i samlingen, for det tilføjer virkelig en ekstra dimension til ethvert outfit, og det er med sikkerhed et ur, der vil høste komplimenter fra venner, bekendte og alt derimellem. 

Hugo Boss’ ure er naturligvis rodfæstet i modehusets historiske tilknytning til fashion, og det kan få nogle til at tænke, at priser skyder i vejret, men sådan hænger det heldigvis ikke sammen. Hugo Boss’ ure følger langt hen ad vejen den samme filosofi, som vi prøver at realisere her på Ditur.dk - at et fantastisk ur ikke behøver at koste det hvide ud af øjnene. 

Det betyder, at du har alle muligheder for at finde lige netop det Hugo Boss ur, du kan lide - uden at sprænge banken. Herre- og dameurene er hver især meget prisvenlige den høje kvalitet taget i betragtning, og fordi du handler hos os, er du garanteret Danmarks bedste priser.

Bredt udvalg - både Hugo Boss herreure og dameure 

Det er ingen hemmelighed, at Hugo Boss er en bestseller, og det giver os muligheden for at udvide vores sortiment i takt med, at Hugo Boss introducere flere og nye designs. Udvalget er bredt, både på herre- og damesiden, ligesom det rækker ud over blot ure. Under Hugo Boss’ faner finder du både Hugo Boss herreure og dameure, samt smykker og accessories - så som moderigtige armbånd til mænd og kvinder. 

Til trods for at Hugo Boss har en maskulin klang, så er udvalget af dameure virkelig imponerende. Der veksles mellem de klassiske, feminine designs og de mere vovede og nyskabende styles, som det forventes af et internationalt modehus som Hugo Boss. De mange valgmuligheder kan derfor også gøre det vanskeligt at nøjes med blot et enkelt Hugo Boss dameur, men som vi ofte siger det - så skal en ursamling jo starte et eller andet sted.

Hugo Boss herreure - hvor skal man starte? Først og fremmest giver det bestemt en fed fornemmelse at kigge ned og have BOSS på håndleddet, men når først man lader øjnene koncentrere sig om selve uret, så indser man, at der er et unikt fokus på både design og kvalitet. Sortimentet er bredt, og uanset hvilket Hugo Boss herreur du vælger, så tør vi godt garantere, at du bliver glad for det!

Find dit look med et Hugo Boss ur  

Du finder rigtig mange ure fra Hugo Boss her på siden, og derfor tør vi også sige, at det er (mere end) ét til dig. Hvis du er ved at starte din ursamling, kan du overveje et Hugo Boss ur med stållænke eller læderrem, så der er styr på klassikerne. Det kunne også være, at der gerne må være lidt flere iøjnefaldende detaljer på uret, og så er der både guldure til mænd fra Hugo Boss at vælge, ligesom der er varianter med rødguld, også kendt som rosegold, almindelige stålure og meget mere. 

Vi skal selvfølgelig ikke vælge for dig, og du skal købe det ur, du bedst kan lide! Ligesom mere end 100.000 andre har gjort det, når de har handlet på Ditur.dk - Danmarks største webshop for ure. Hvis det er første gang, du handler online hos os, kan du læse en anbefaling eller to fra vores Trustpilot, hvor vi har mere end 20.000 anmeldelser med et gennemsnit på 5 ud af 5 stjerner!

1