Jaguar

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1995
    kr3395
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

Kollektioner(3)

71 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Jaguar dameure

Jaguar blev stiftet tilbage i 1938 af den schweiziske urmager Peter Haas. Dermed har Jaguar ure rødder i et land med stolte urværks traditioner, hvorfor man med et ur fra Jaguar sikrer sig et ur med kvaliteten i top. Lige netop præcision og detaljer er værdier, som har dannet grundlag for udviklingen og produktionen af Jaguar ure de seneste 80 år. Dette gør sig også gældende ved de flotte Jaguar dameure, som kommer i den velkendte høje kvalitet, og de virkelig stilrene designs.

Siden 1938 har Jaguar produceret og lanceret en lang række imponerende urserier, hvor de formår at designe ure, som forbinder det funktionelle med et stilfuldt og elegant design. Heriblandt finder man nogle af deres mest populære og anerkendte modeller.

Hos Ditur finder du et bredt udvalg af Jaguar dameure til Danmarks bedste priser

Ure til kvinder fra Jaguar

Jaguar er i nyere tid begyndt at have et større fokus på at designe dameure. Det har ført til de virkelig eksklusive ur-serier: Cosmopolitan, Daily Class Ladies, Lady's Diver. Det som alle ur-serierne til kvinder fra Jaguar har tilfælles er det høje fokus på eksklusive designs og brugen af kvalitetsmaterialer. Ved Cosmopolitan serien, så har deres været fokus på flotte lænker, smukke sten, tydelige urskiver, minimalistiske udtryk og solide forgyldninger. I forhold til Daily Class Ladies serien så har fokuset ligget på at de skal være robuste og udstyret med kraftige stållænker, dog har serien stadig et meget feminint look med urskiver med flotte sten eller perlemor plade. Ved lady Diver ur-serien så har Jaguar lavet deres første dykkerure til damer, og det har de gjort med et brag. Urene er udstyret med 20 ATM vandtæthed, skruekone, safirglas og datovisning. Derudover er urene Swiss Made, hvilket også belyser den høje kvalitet ved urene.

Hvis du imod alt forventning ikke finder det Jaguar dameur, som du leder efter hos os, så fortvivl ikke. Vi har et kæmpe udvalg af Jaguar ure heribland de virkelig populære Jaguar Hybrid ure. Derfor kan du sagtens finde dit nye Jaguar ur hos Ditur.

Dameure fra Jaguar i mange størrelser

Hos Ditur finder du Jaguar ure til kvinder i virkelig mange forskellige størrelser. Dette er vigtigt for os fordi et ur er ikke bare en assessory men et virkelig vigtig del af dit outfit, og derfor skal uret også bare passe i størrelsen. Det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde hvilken urstørrelse, som passer til propotionerne på håndleddet. Derfor kan du finde Jaguar ure til damer i størrelser på mellem 30-39mm i diameter. 

Jaguar dameure består udelukkende af kvalitetsmaterialer

Alle dameurene fra Jaguar bliver udført i virkelig høj kvalitet af nogle af de bedste materialer på markedet. Urene er udstyret med safirglas, som er det mest robuste, brudsikre og ridsefrie type glas, som ure bliver udstyret med. Derudover er urene udført i 316L kirurisk stål eller i rustfrit stål, hvilket belyser den ekstremt høje kvalitet. Derfor vill du aldrig gå galt i byen med et dameur fra Jaguar.

Køb nemt og sikkert Jaguar dameure på Ditur.dk

Alle vores Jaguar dameure findes online her på vores hjemmeside. Det er nemt og sikkert at handle på Ditur.dk. På Trustpilot har vi over 50.000 anmeldelser, og disse lyver ikke. Vores kunder er glade for at handle hos os - og det forstår man godt. Vores hjemmeside er nem at navigere rundt i, og med vores store udvalg af ure, gør dette det nemt at handle på vores side. Husk at vi er autoriserede forhandlere, og står derfor inde for urenes kvalitet og ægthed. Derudover tilbyder vi personlig service i vores kundeservice alle hverdage. 

2