Lugano

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr349
    kr795
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

Kollektioner(1)

10 produkter

Lugano ure til hende  

Lugano laver flere forskellige serier til hende. Her er fokus at ramme det feminine udtryk. Urene kan fås i den klassiske form samt andre modeller med flere detaljer såsom skinnene sten og kronografer. Brandet følger de tendenser som er indenfor i modeverdenen og derfor kan du sikre dig at dit ur er up-to-date.

Mange forskellige Lugano modeller 

Lugano har mange forskellige serier, hvilket er derfor de rammer en bred målgruppe. Der er ure som er klassiske med en simpel urskive og datovisning og ure som har optil tre kronografer og mange forskellige funktioner. Du finder ure i alle varianter og farver, hvilket er derfor du er sikret at der er et som falder i din smag.  

Om Lugano

Lugano blev stiftet tilbage i 2018 af Kasper og Mikkel Dissing. Brandet har taget inspiration fra den lille by Lugano som ligger i det sydlige Schweiz. Selve designet af urene er taget med inspiration fra den nordiske stil kombineret med et strejf af det italienske.

Luganos fokus er at have moderigtige ure, hvor kvaliteten er i top - til en god pris alle kan være med på. Lugano har fire kategorier som er “Lugano Elegance”, “Lugano Diver”, og “Lugano Master”. Alle ure er designet med omhu og der er tænkt på hver enkelt detalje. Lugano har skåret i alle omkostninger, hvilket er med til at gøre, at der produceres produkter i høj kvalitet til en lav pris.

Køb nemt og sikkert Lugano ure på Ditur  

På Diturs hjemmeside finder du et bredt udvalg af Lugano ure. Det kan nemt, trygt og sikkert handle på hjemmesiden. Du kan på Trustpilot læser kundeoplevelser på hjemmesiden, og føle dig tryg ved at handle ved op. Ditur har dag-til-dag-levering, hvilket betyder at du modtager din pakke dagen efter du har bestilt den.
Ditur tilbyder også 99 dages returret fra din købsdato. Derudover er Ditur autoriseret forhandlere, hvilket betyder at vi kan stå inde for urenes kvalitet og ægthed. Vi tilbyder også personlighed kundeservice alle hverdage, så hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kundeservice og få hjælp. 

 

 

1