LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Parker | Eksklusive kuglepenne til feinschmeckeren

En Parker kuglepen er ikke bare hvilken som helst kuglepen. I mere end 130 år har amerikanske Parker kreeret eksklusive kuglepenne med øje for den mindste detalje. Når du køber en Parker-kuglepen er du ikke bare sikret skriveglæde, du får også et unikt stykke håndværk, der udstråler elegance og klasse.

Deres fokus på kvalitet og elegance har gjort Parker synonym med skrivekunsten, og med en kuglepen fra Parker er du altid sikret den bedste skriveoplevelse. Hvad end du laver en underskrift eller nedfælder dine tanker på et stykke papir, har du ikke bare brug for en kuglepen - du har brug for en Parker. 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr39
    kr5795
Brand
Materiale accessories
Farve accessories
Type accessory
Urværktøj & tilbehør

44 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Parker - Amerikanske fyldepenne i høj kvalitet siden 1888

Parker Pen er en amerikansk producent af luksus fyldepenne. De blev grundlagt i 1888 af George Safford Parker i Janesville, Wisconsin, USA. Han modtog sin første fyldepen i 1889. Virksomhedens første succesrige pen, der blev frigivet i 1899, var Parker Jointless . Lucky Curve-foder blev brugt i forskellige former indtil 1928. Fra 1920'erne til 1960'erne, før udviklingen af kuglepen, var Parker enten nummer et eller nummer to i verdensomspændende salg af instrumenter. Parker blækpen og graveringer fortsætter med at smelte ædle materialer, udsøgte farver og en meget typisk stil ind i verdens mest elegante og kreative penne i dag. Efter mere end 120 års innovativ forandring skriftligt laver Parker historie igen.

2