SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Pilgrim Watches

Danske designerure til overkommelige priser

Du kender med al sandsynlighed det danske brand Pilgrim, der siden 1980’erne har skabt smukke og elegante smykker svøbt ind i moderne designs.

Hvad du måske ikke ved, er, at Pilgrim har udvidet deres sortiment med deres nye kollektion af dameure. Som sagt forbinder man normalt Pilgrim med danske kvalitetssmykker, men nu har den danske smykkeproducent brugt de mange års erfaring inden for smykkebranchen til at skabe deres egne ure, der på samme måde som smykkerne, udstråler elegance og klasse.

Minimalisme og kvalitet forenet i et ur

Designet bag Pilgrims kollektioner af dameure er kendetegnet ved minimalisme og udspringer fra tankegangen ”Less is more”. Et Pilgrim ur er med andre ord rettet mod kvinden, der er vild med det underspillede og klassiske design, som ikke tager fokus fra dine smykker eller dit outfit, men som derimod komplimenterer det. Med et ur fra Pilgrim får du ikke bare et ur – du får et smykke.

Ikke kun er urene æstetisk flotte, de er også praktiske. Med deres smarte klik-system er det nemlig muligt for dig at skifte rem eller lænke på dit ur, så du og dit ur får et helt andet look.

Dansk design på en dansk webshop

Vi bliver aldrig trætte af dansk design, og Pilgrim er ingen undtagelse. Dansk design er ofte synonymt med kvalitet og rene linjer, hvilket især kommer til syne i Pilgrims designerure.

Du finder alt lige fra det klassiske dameur med sort rem til ure i guld, sølv og hvide nuancer. Samtidig finder du remme i både læder, gummi og stål. Der er altså noget for enhver smag. Uanset hvilket ur du falder for, er du garanteret et smykke af høj kvalitet i bedste danske design.

Du er også garanteret 99 dages returret, dag til dag-levering og prismatch, når du handler hos Ditur.dk.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr345
    kr699
Brand
Urets diameter
Rem
Urværk
Remmens farve
Urskivens farve
Urkassens farve
Vandbeskyttelse

8 produkter

1