Pulsar

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr284
    kr695
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

53 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Pulsar dameure - Innovation og unikke designs

I 1972 bragede Pulsar ind på den internationale urscene, da de lancerede verdens første LED-ur. Det vi i dag kender som et digitalur. Pulsars måde at lave ure på var nyskabende og forud for sin tid, og denne tradition holder de stadig i hævd den dag i dag. 

Pulsars udvalg af ure retter sig til manden, som har en svaghed for ure i et klassisk design, der er på forkant med tidens trends. 

I familie med Seiko

Pulsar er et brand inden for Seiko-koncernen, der har en rig og lang historie bag sig. Det samme er tilfældet med Pulsar, der så dagens lys i 1970’erne, hvor den teknologiske udvikling tog fart. Bl.a. var rumfart blevet en realitet, og teknologi begyndte at vinde indpas i hverdagen. 

Dette er Pulsars digitalur - den første af sin slags - et glimrende eksempel på. Pulsar turde at tænke nyt og udfordre den gængse måde at tænke ure på ved at udstyre deres ure med den nyeste teknologi. 

Ure til enhver smag

I dag er Pulsar ikke kun synonymt med digitalure, men også innovative og smagfulde designs. 

Hos Ditur finder du et stort udvalg af ure fra Pulsar. Hvad end du er til et stort, klassisk herreur med lænke eller hellere vil udstyre håndleddet med et simpelt ur med læderrem, er der hos Ditur gode chancer for at finde et ur, der falder i netop din smag.

Husk, at du som altid får dag til dag-levering, 99 dages returret og prisgaranti, når du handler hos Ditur.

2