Seiko

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1095
    kr3825
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Urkasse materiale
Udsmykning
Type ur

Kollektioner(6)

18 produkter

Seiko dameure

Seiko dameure er ure i virkelig høj kvalitet og i flotte designs. Seiko er en af verdens mest kendte og populære ur-brands, og det gør sig også gældende ved deres dameure. Seikos historie starter i Japan helt tilbage i 1881. Her åbnede en mand ved navn Kintarō Hattori en urbutik, hvor han reparerede og solgte ure. I 1892 producerede Hattori selv ure under navnet Seikosha. Med stor passion for at forbedre og finpudse sin teknologi og sit design, drev han frem til sin død Seikosha, som i 1924 blev omdøbt til det Seiko, vi kender i dag.

Hos Ditur har vi et stort udvalg af Seiko dameure, men hvis dit nye ure ikke ligger i dette udvalg, så kig også vores andre Seiko kollektioner såsom: 5 Sports, Presage, Astron & Prospex.

Seiko dameure med diamanter/sten

En af de største trends indenfor dameure er ure med diamanter eller sten. Sten bliver ofte benyttet ved dameure ved deres urkrans eller ved deres urskiver. Disse sten bliver brugt for at give urene et meget eksklusivt og feminint look, som falder i manges smag. Seiko har virkelig taget denne trend til sig, og har en et virkelig bredt udvalg af dameure med sten i deres sortiment.

Hvis du ønsker at se hele Ditur's store udvalg af Seiko dameure med diamanter/sten, så kan du med fordel bruge filtret "udsmykning" og vælge hvilken type sten, som du ønsker i dit ur. Vi har et stort udvalg af Seiko dameure med sten i mange forskellige designs og farver, så der vil være noget til enhver smag.

Find den helt rigtige størrelse på dit Seiko dameur

Størrelsen på uret har altid spillet en kæmpe rolle. Det skyldes, at nogle kvinder foretrækker et stort armbåndur, hvorimod andre foretrækker små armbåndsure. Seiko prøver at imødekomme begge præferencer, og har derfor et stort udvalg af både store og små dameure. I Diturs udvalg af Seiko dameure, så kan du finde ure med en diameter på mellem 22-33 mm. Derfor har du gode muligheder for at finde et dameur fra Seiko, som passer til både dine præferencer, og til proportionerne på dit håndled.

Den altid høje Seiko kvalitet

Japanske Seiko er verdenskendte for deres høje kvalitet. Denne kvalitet går igen ved alle deres ure. Urene fra Seiko er ofte udført med safirglas, hvilket er den bedste type glas, som du kan finde i ure. Derudover er urene altid udført i enten kirurgisk stål eller rustfrit stål, hvilket også belyser den virkelig høje kvalitet. Seiko er også kendte for, at lave nogle af af de bedste urværker på markedet og det gælder for både deres automatiske og kvarts urværker.

Derfor kan du være sikker på, at få et ur af virkelig høj kvalitet og i et flot design med et Seiko dameur.

Prisgaranti og dag til dag-levering når du køber SEIKO dameure hos Ditur

Leder du efter et specifikt Seiko dameur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne, om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, at hvis du finder det samme ur til en billigere pris, matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Hos Ditur er kunderne vores et og alt. Derfor prøver vi altid at skabe den bedst mulige kundeoplevelse. Heldigvis fortæller vores kunder, at de er meget glade for at handle med os. Over 50.000 mennesker lyver ikke, og derfor er vi super stolte af vores fem stjerner på Trustpilot.

Har du spørgsmål til vores Seiko dameure, eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

 

1