⌛ LAST CHANCE - Op til 70% rabat⌛

Armani Exchange

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr499
    kr1595
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Remtype
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

30 produkter

Stort udvalg af dameure fra Armani Exchange hos Ditur.dk 

Uret på håndleddet er en af de vigtigste accessories til damer. Uret er med til at fuldende dit outfit og få dig til at stråle. Hos Ditur.dk har vi et stort udvalg af Armani Exchange ure til damer, og der er modeller som passer til alle typer, hvad end du er til den klassiske stil, eller om du er mere til de unikke ure med mange detaljer såsom sten i urkransen. 

Dameure fra Armani Exchange tilbyder både ure med meshlænke og lænker af rustfritstål. Disse fås i farverne guld, sølv og rosaguld, så der er et ur til alle. Urene kan dermed siges at være et brand for de fleste, som søger et ur med flot design og fantastisk kvalitet. Vi er autoriserede forhandlere af alle vores mærker, herunder Armani, og dermed garanterer vi en kvalitet i top. Armani Exchange har et ungt udtryk og der leges ofte med designet, men det er stadig vigtigt at, Armanis kerneværdier stadig skinner igennem på Armani Exhange dameure. 

I udvalget af Armani Exchange dameure finder du en stor variation af modeller, typer og farvekombinationer, så vi tør stå inde for det, når vi siger, at der helt sikkert også er et ur til dig. Armani Exchange ure til kvinder indebærer både klassiske ure i stål og sølv, men lige så vel mere dristige ure i guld og rosaguld med elegante detaljer som glimtende sten i urskiven.

Stort udvalg af dameure hos Ditur.dk 

Hos Ditur.dk forhandler vi eksklusive ure til kvinder. Vi har et stort udvalg af både mekaniske ure og kvartsure. Vores ure henvender sig til alle og der ikke går på kompromis med hverken design eller kvalitet. Vi har alt fra både eksklusive til prisvenlige producenter - også når det gælder Armani Exchange dameure. Vi har også et stort udvalg af urremme, urbokse og andet tilbehør, som gør det nemt for dig at både opbevare dine pænt, lige så vel som at passe så godt på dem som muligt.

Hos Ditur.dk mener vi at alle bør have mulighed for at købe et ur der passer perfekt til lige netop dem. Vi udbyder derfor ure til overkommelige og fornuftige priser, så der altid vil være et som matcher din stil og personlighed.

Du finder bl.a. dameure i guld, rosaguld og sølv. Du har også mulighed for at finde ure i en række forskellige designs fra de store og populære urmærker samt inspirerende og nye brands. 

Vi forhandler de nyeste og mest trendy brands som er på markedet. Dette er alt fra de mest kendte som Daniel Wellington, Fossil, Tommy Hilfiger og Skagen Denmark m.fl. Derudover finder du også lækre produkter fra vores upcoming brands såsom Olivia Burton, Jaguar, Tissot og mange flere. Vi har mere end 50 urmærker og mere end 800 ure i vores sortiment. 

 

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Armani Exchange


Ditur.dk er autoriseret forhandler af Armani Exchange ure. Det betyder, at ægtheden af dit ur er sikret og du har 2 års garanti. Alle vores Armani Exchange ure bliver sendt fra deres officielle produktionslager. Med et Armani ur fra Ditur.dk får du adgang til officiel Armani urservice via det medfølgende og stemplede garantibevis. Ligeledes tilbyder Ditur.dk prisgaranti på alle produkter fra Armani. Dette betyder at vi løbende tjekker vores priser op imod markedspriserne og sikrer, at vores pris er Danmarks bedste.

1