Billige dameure

Her finder du vores store samling af dameure til under 1000kr! 

Billige dameure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr74
    kr999
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Farve
Type ur
Type børneur
Type smykke

901 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Billige dameure

Hos Ditur finder du et stort udvalg af billige dameure. Uret er et af kvindes vigtigste accessories, og et stilrent dameur sætter prikken over i’et på dit outfit – uanset om du er i kjole eller i et mere casual outfit. Derfor er det vigtigt med et smukt og dejligt ur. Og det er jo bare ekstra herligt, når du kan finde billige dameure som her på siden.

Vi sætter nemlig en stor ære i at kunne tilbyde eksklusive, moderne og klassiske ure til kvinder i alle prisklasser. Øverst på siden kan du filtrere din søgning efter blandt andet pris, specifikke brands, typer af ure og meget mere.

Vi tilbyder et bredt sortiment af ure fra verdenskendte brands såsom Tommy Hilfiger, Skagen Denmark, Armani Exchange, Michael Kors og meget mere. Derudover forhandler vi også vores egne brands såsom Dissing, Lugano og Milani, som passer perfekt til kvinden. 

Billige ure til kvinder med enhver smag

Vi ved, at der kan være stor forskel på smag og behag. Men vi mener alligevel, at det skal være muligt at finde billige ure til kvinder med enhver smag. 

Det har vi prøvet af tage højde for i vores udvalg af billige dameure, hvor stil og udtryk spænder vidt og bredt. 

Stort udvalg af billige dameure

I vores store udvalg af billige dameure kan du således finde noget for enhver smag. Således kan du i vores udvalg af billige ure til kvinder finde modeller i både sølv, guld, rosaguld mm. 

Ligeledes er der både små modeller med et fint, feminint udtryk, ligesom der er større modeller med mere bling og skinnende elementer. 

Find dit næste dameur hos Ditur og nyd godt af vores mange fordele

Man skulle næsten ikke tro det, men selvom dit nye billige dameur er købt på tilbud, så får du samme gode fordele som altid. Det betyder, at uret stadig kommer med dag-til-dag levering og lang returret på hele 99 dage. 

Godt nok burde det ikke være muligt, men skulle du alligevel finde et af vores produkter billigere hos en anden dansk autoriseret forhandler, så matcher vi glædeligt prisen. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Hvis du vil se, hvad vores kunder siger om os, kan du udforske vores Trustpilot. +50.000 anmeldelser og fem stjerne taler sit eget tydelige sprog.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice her på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. 

23