Danskdesignede ure

 Her finder du vores udvalg af danskdesignede dameure - en perfekt mulighed for at støtte og hylde dansk design!

Danskdesignede ure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr399
    kr2595
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

207 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort udvalg af danskdesignede dameure hos Ditur

Her finder du vores udvalg af danskdesignede dameure. En perfekt mulighed for at støtte den danske industri og hylde dansk design! Hos Ditur sætter vi stor pris på de skandinaviske designs og især de danske. Vi elsker de danske designs fordi de er kendte for at være både tidsløse og elegante. Derudover er dansk design også kendt for at være i høj kvalitet og de danske urbrands benytter typisk også nogle virkelig gode materialer, som også betyder at urene har en god performance og lang levetid. Vi har også et stort udvalg af danskdesignede herreure.

danskdesignede dameure fra de største danske brands

Hos Ditur finder du et sortiment af dansk designede ure til kvinder i tidløse design – i de bedste materialer. 

Vores sortiment inkluderer nogle af de største danske urmærker på markedet, heriblandt DissingAbout VintageSkagenLLarsen og mange flere.

Vi udvider løbende vores sortiment, så du har flere brands og modeller at vælge imellem. Har du et armbåndsur eller urproducent i sinde, som vi ikke har på lager? Kontakt vores kundeservice og så undersøger vi om, det er muligt at bestille det ønskede dameur hjem.

 

Prisgaranti og dag til dag-levering på danskdesignede dameure

Leder du efter et specifikt danskdesignet dameur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores danskdesignede dameure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

6