Designerure

Her på siden finder du alle vores designerure til kvinder fra nogle af verdens største modehuse. 

Designerure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr539
    kr3695
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur
Type smykke

353 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kæmpe udvalg af populære designerure til kvinder

Køb dit næste eksklusive ur fra et af vores populære designer brands. Vi er autoriseret forhandler indenfor designerure fra Tommy Hilfiger, Michael Kors, Emporio Armani, Hugo Boss, Guess og mange flere. Her får du et ur som både passer til hverdag og fest, hvor udseende, kvalitet og funktion selvfølgelig af højeste prioritet. 

Tommy Hilfiger 

Modehuset Tommy Hilfiger blev stiftet i 1985, og er i dag et verdenskendt designerbrand. Tommy Hilfiger forener design og kvalitet i deres ure, og giver dem et moderne og elegant udtryk. Deres kollektioner byder på mange forskellige designs og varianter i alt fra nato-remme, læderremme, meshremme eller stållænker.  

Michael Kors 

Michael Kors er et anerkende mærke indenfor modebranchen, hvor værdierne for godt design og kvalitet spiller en betydelig rolle. Deres design indenfor herre- og dameure er tidsløse og moderne, og du sikre dig derfor et unikt ur, som passer til nutidens modetendenser. 

Udover klassiske designerure laver Michael Kors også elegante smartwatches. Med et smartwatch fra Michael Kors får du det bedste fra to verdener, idet de kombinerer smarte funktioner med et flot design. Det bliver eksempelvis muligt, at tracke dine daglige aktiviteter i løbet af dagen, hvor du kan tilpasse dine aktivitetsmål, så de passer personligt til dig og din livsstil. Derudover modtager du notifikationer fra dine sociale medier, beskeder og mail direkte på din urskive - du bliver altså “connected” med din omverden ved brugen af dit smartwatch fra Michael Kors. 

På vores hjemmeside kan du også finde de fineste guld, sølv og rosaguld smykker fra de seneste Michael Kors kollektioner. Der er ingen tvivl om, at deres øreringe, armbånd eller halskæder vil fuldende dit look. Derudover kan det være overordentlig svært, at finde en personlig gave til sin mor eller kæreste - her vil et smykke fra Michael Kors være helt perfekt. 

Emporio Armani 

Helt fra starten har Emporio Armani været et banebrydende modefænomen fra Italien. Alle Armanis ure består af god designkvalitet, og de tilbyder herre- og dameure i et bredt sortiment. De laver alt fra elegante og tidsløse ure til moderne designs i forskellige materialer. Armani tilbyder altså en bred vifte af designs således enhver kan finde det ideelle ur. 

Emporio Armani har kombineret deres ikoniske design med banebrydende teknologi, og produceret deres populære smartwatches. Disse ure tilbyder smarte funktioner, som hjælper dig med at holde styr på dine aktiviteter, beskeder, mail, notifikationer og mange flere ting. 

Hugo Boss 

Hugo Boss tilbyder ure i høj kvalitet og tidløst design. Designet er nytænkende og moderne, og det er tydeligt at der er meget fokus på detaljerne i deres ure.
Hugo Boss har siden deres stiftelse i 1924 gjort indtog i hele verden indenfor modebranchen. Deres ure henvender sig derfor til den stilbevidste mand eller kvinde, som ønsker et ur, der kan bruges til pænt såvel som afslappet brug, og samtidig er udført i den bedste kvalitet. 

Guess 

Guess er i dag et globalt modebrand, der fokuserer på at lave flotte herre- eller dameure. Med deres udgangspunkt i tøjbranchen, har de udvidet deres brand til smykker og armbåndsure. Her følger Guess de amerikanske tendenser og sørger for, at lave hver eneste af deres ure unikke i et eventyrligt design.   

Ditur.dk på TrustPilot

Vi ønsker at give dig den bedste købsoplevelse. Og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 20.000+ anmeldelser på TrustPilot. Du kan derudover altid kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp. 

 

9