💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Dissing

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr399
    kr3495
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på bezel
Farve på rem
Remtype
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Remlængde
Type ur

Kollektioner(5)

85 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Dissing Dameure  

Dissing tilbyder flere forskellige serier indenfor damekategorien. Her kan du både finde dit kommende ur, smykke, urboks mm. Dissing tilbyder en bred vifte indenfor dameure om du et til et klassisk design med datovisning eller om du er til et dykkerlook. Derudover tilbyder Dissing også ure til den feminine kvinde som ønsker sten og shine i sit ur. Der er et ur til alle personligheder.

Derudover findes Dissings ure i diverse farvekombinationer, herunder med farver som stål, guld, rosaguld, blå, sort, perlemor mm. Med dette er der rig mulighed for at finde et ur i den farve, du ønsker. Urene fra Dissing findes i forskellige størrelser, så der er mulighed for at finde mindre dameure samt større ure. Dissings ure til kvinder er altså indbegrebet af fleksibilitet i forhold til dit valg af ur, og uanset hvilket ur du vælger, er du sikret et flot design i en god kvalitet til en rigtig god pris. 

Dissing Jewelry

Dissing tilbyder også smykker til hende. Dissing Jewelry er en kollektion som kommer i simple design med fokus på høj kvalitet til markedets skarpeste pris. Smykkerne er produceret med fokus på design og er produceret i sølv og i en 18 karat forgyldning.

Dissing Limited

Dissing producerer løbende serier som er limiterede. Dette gøres med fokus på at skabe noget unikt og ekstraordinært for forbrugeren. Ved de limiterede modeller er det nøje udvalgte materialer herunder urværk, materiale og design som er i fokus. Kunden skal have en speciel kundeoplevelse ved køb af et limitereret ur, hvilket også er derfor at brødrene Dissing har et stort engagement for at skabe noget som giver de limiterede serier en unik værdi. Dissing Limited er perfekte til de stilbevidste mænd og kvinder, som tør at skille sig ud af mængden med et unikt ur, som kan købes til en overkommelig pris.  

Om Dissing

Brandet Dissing blev grundlagt tilbage i år 2018 af tvillingebrødrene Kasper og Mikkel Dissing. De havde et ønske om at producere højkvalitetsvarer til skarpe priser. Dette ville de sikre ved at skære fordyrende mellemled fra i design- og produktionsprocesserne. I 2018 startede brandet op med et design af få ure. Disse fik hurtigt succes, og derfor er der siden da udviklet adskillige urserier inden for brandet Dissing. For at ramme de feminine ønsker tilbyder Dissing ure med sten og simple detaljer. Der er et ur som matcher alle personligheder.

Brødrene Dissing har engageret sig i at skabe et godt design, som passer til trenden i det nuværende modebillede. På den måde har brandet sikret sig at holde sig opdateret på moderigtige ure til både mænd og kvinder. Gennem den seneste tid har der været stor efterspørgsel på flere produkter fra Dissing. Derfor er der blandt andet udviklet løse remme til diverse Dissing ure, så der kan skabes forskellige udtryk ved at skifte rem eller lænke på et Dissing ur. Derudover har brandet produceret urbokse, bælter, smykker mm. Dissing sortimentet består dermed i dag af en del forskellige varer, som alle har flot design og er i god kvalitet. Fælles for disse er at de fås til skarpe priser. 

 

Køb nemt og sikkert Dissing ure på Ditur  

På Diturs hjemmeside finder du et bredt udvalg af Dissing ure til hende. Det kan nemt, trygt og sikkert handle på hjemmesiden. Du kan på Trustpilot læser kundeoplevelser på hjemmesiden, og føle dig tryg ved at handle ved op. Ditur har dag-til-dag-levering, hvilket betyder at du modtager din pakke dagen efter du har bestilt den.
Ditur tilbyder også 99 dages returret fra din købsdato. Derudover er Ditur autoriseret forhandlere, hvilket betyder at vi kan stå inde for urenes kvalitet og ægthed. Vi tilbyder også personlighed kundeservice alle hverdage, så hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kundeservice og få hjælp.

3