Firkantede ure

Går du efter det mere edgy-look? Så kan du finde dit næste firkantede dameur lige her!

Firkantede ure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr149
    kr3795
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Type børneur
Type smykke

185 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Firkantede dameure

Hos Ditur kan du finde et stort udvalg af eksklusive dameure i et firkantet look.

De firkantede dameure bliver mere og mere populære, og derfor har vi hos Ditur samlet denne kategori, så du nemt og hurtigt kan finde de elegante firkantede dameure i vores sortiment. Et firkantet ur afsplejer et stilrent design og et eksklusivt look, som selvfølgelig er noget, som næsten alle kvinder kigger efter når de leder efter ure. Derudover er de firkantede dameure typisk lidt mere smalle og feminine i design, som også er grunden til urenes store popularitet.

Firkantede ure til kvinder fra de største brands

Brandet på dit nye firkantede dameur spiller naturligvis en kæmpe rolle i beslutningsprocessen. Derfor har vi hos Ditur et kæmpe udvalg af de mest populære og lækre brands. Du kan finde firkantede dameure fra verdenskendte mærker såsom: Rosefield, Daniel Wellington, Festina, Michael Kors, Tommy Hilfiger og mange flere! Derfor bør du sagtens kunne finde et firkantet ur fra de ynglings brand hos os. Gå på udkig i vores store sortiment af firkantede dameure ovenfor.

Guld og sølv firkantede ure hos Ditur

 Leder du efter et firkantet dameur i guld, sølv, sort eller en helt anden farve? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Ditur har vi et kæmpe udvalg af firkantede dameure i alle tænkelige farver. Derfor kan du finde dit favorit ur i guld eller sølv eller en helt tredje farve lige her. Vi har alle de tradionelle farver men også lidt mere specielle ur farver såsom: grøn, blå, lilla, lyserød og mange andre. Derfor kan du finde lige præcis den farve firkantet ur som du leder efter her.

Prisgaranti og dag til dag-levering på firkantede dameure

Leder du efter et specifikt ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

99 dages returret og minimum 2 års garanti på alle firkantede dameure

Hos Ditur så elsker vi glade kunder, og derfor tilbyder vi 99 dages fri returret. Dette betyder at hvis du køber uret og ikke er tilfreds, så kan du altid sende uret tilbage, så du får lige netop det ur som du ønsker. Derudover har vi minimum 2 års garanti på alle vores ur brands. Af den grund kan du være sikker på at dit ur har en lang levetid. Garantien på uret variere alt efter, hvilket brand og hvilken model ur, som du ønsker. Hvis du er i tvivl omkring hvor lang garanti der er på uret, så står det under produktbeskrivelsen på alle vores ure

5