Sportsure

Her finder du et bredt udvalg af sportsure til den aktive kvinde, der ønsker at tracke sit helbred og daglige aktivitet!

Sportsure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr149
    kr8650
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur
Type børneur

204 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sportsure til damer hos Ditur

Hos Ditur har vi samlet en bred vifte af sportsure, så vi er helt sikre på der er et som passer perfekt til dig. Urene har forskellige funktioner, som eksempelvis pulsmåler, GPS, skridtæller mm.. Disse sportyure er i forskellige designs og fås både med lænke, nato, læderrem, meshrem eller silikonerem og du har derfor mulighed for at finde den helt rigtige model som passer perfekt til dig. Vi har også et stort udvalg af sportsure til mænd, hvis du er interesseret i det. I vores sortiment kan du finde de virkelig efterspurgte Garmin smartwatches herunder Fenix 7 og Vivoactive 4s samt de virkelig populære sportsure fra Fossil herunder det elegante Fossil Gen 6 sportsur.

Hos Ditur finder du dameure i en række forskellige prisklasser. I vores optik er kvalitet ikke synonym med dyrt. Det er vigtigt for os, at alle har mulighed for at få et flot ur, uden at det behøver at koste en million. 

På hjemmesiden har du også mulighed for at finde et stort udvalg af smykker, tilbehør og accessories så du kan pifte dit outfit op. 

Stort sortiment af ure til kvinder 

Hos Ditur kan du nemt finde dit næste dameur. Vi har ure i mange forskellige stilarter, materialer og størrelser. Du kan blandt andet finde klassiske armbåndsure i delikate og feminine designs; ure med et råt eller klassisk touch samt moderne dameure, der i stedet prioriterer funktionalitet og enkelthed. Hvis du udelukkende vil se på smartwatches til damer, så kan du finde dem her.

På trods af vores store udvalg, har vi nøje udvalgt modeller, urmærker og materialer, der lever op til vores omfattende standarder. Et ur, uanset om det er billigt eller dyrt, skal holde i mange år og være lavet i en ordentlig kvalitet. Du kan blandt andet få dameure fra:

Leder du efter et brand eller en model, vi endnu ikke har på lager? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice – så undersøger vi mulighederne for at bestille det ønskede ur hjem til dig.

Find dit næste sportur eller dameur hos Ditur.dk

Hos Ditur.dk finder du ikke kun et stort udvalg – vi tilbyder også prisgaranti på alle ure.

Vi bestræber os på at sikre dig den bedst mulige pris på alle modeller og urmærker. Hvis du har fundet et ur hos en konkurrerende forhandler, vil du kunne købe det selvsamme ur hos – til en tilsvarende pris.

Alle vores ure er dækket af en 99-dages returret og 2-års reklamationsret. Hvis du pludselig skulle fortryde dit valg, eller opdage en fejl med uret, er du dermed godt dækket.

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

5-stjerner på TrustPilot

Vi går op i at yde en god service. Det kan også også læse på vores Trustpilot. Vi har over 20.000+ anmeldelser.

Vi ligger konsekvent som nogle af de bedst anmeldte urforhandlere på nettet. Vi arbejder hårdt for at sikre dig den bedste kundeoplevelse og tilbyde dig en god pris på dit nye ur.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice her, på mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Telefonen er åben fra kl. 10-15 i hverdage.

6