Ure med skridttæller

Her finder du alle vores ure med skridttæller, så du nemt kan tracke hvor langt du går om dagen!

Ure med skridttæller

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr149
    kr749
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

32 produkter

Skridtællere - Stort udvalg af ure med skridttæller

Skridtællere er blevet en stor del af danskerens hverdag. Der er blevet sat et større fokus på at have en sund og aktiv livsstil, men derfor skal det også være så let som overhovedet muligt, at holde styr på hvor aktiv man har været i løbet af dagen. Dette bliver meget nemmere med et ur med skridttæller, fordi så har du altid din skridttæller lige ved hånden. Mange danskere benytter deres smartphones til at tracke deres motion og skridt i løbet af dagen, men en smartphones evne til at tracke på dette vil typisk være en del dårligere end et ur med skridttæller. Et skridttællerur vil ofte være mere præcis end de smartphone samtidig med at du ofte også vil være udstyret med pulsmåling, så uret kan benyttes som både pulsur og sportsur.

Hos Ditur kan du finde et stort udvalg af skridttællerure!

Ure med skridttællere til kvinder

Hos Ditur kan du finde et bredt udvalg af skridtællere til kvinder. Skridttællerurene kommer i mange forskellige designs og prisklassser, så der vil være et ur til enhver kvindes smag. Funktionerne i urene varierer alt efter hvilken model, som du ønsker. Men urene med skridttæller vil ofte også være udstyret med både søvn- og pulsmåling, hvilket er optimale funktioner til den aktive kvinde.

Skridttællerne kommer i mange forskellige designs og farver, og derfor kan du finde din favorit uanset om du leder efter en rund eller firkantet model. I forhold til farver, så kan de findes i alt fra den klassiske sorte farve til den mere feminine lyserøde farve.

Skridttællere fra de bedste brands

Hvis du leder et virkelig godt ur med skridttæller, som ikke koster en formue, så er du kommet til det rigtige sted. Her på siden har vi nemlig samlet et stort udvalg af virkelig gode og populære skridttællerure fra de største brands, som garanterer den virkelig store præcision og gode kvaltiet. Du kan finde skridttællere fra brands såsom: Xiaomi, Reflex Active, Huawei og Calypso i vores store sortiment.

Find de bedste priser på skridttællere

En god skridttæller behøver ikke koste en formue. Vi har nemlig nogle virkelig gode skridttællerure til Danmarks klart bedste priser. Urene kommer stadig i virkelig god kvalitet og stor præcision. Vi har prisgaranti på alle vores ure, og derfor kan vi garantere dig den lavete pris på markedet på den pågældende model. Derudover så har vi i denne kategori nøje udvalgt nogle skridttællerure, som kommer til en virkelig lav pris i forhold til kvaliteten, så du kan gøre en virkelig god handel her på siden.

Hvor mange skridt bør man gå på en dag?

Der er kommet et større fokus på at have en aktiv livsstil, men hvad er egentlig en aktiv livsstil? Ifølge Netdoktor, så bør en voksen person gå 10.000 skridt om dagen, og det er næsten umuligt at holde styr på, hvis du ikke har en skridttæller. Med en skridttæller, så kan du derfor holde styr på dine skridt på dine travle hverdage, så du kan nå dit mål for den aktive livsstil hver dag.

Prisgaranti og dag til dag-levering på ure med skridttæller

Leder du efter et specifikt skridttæller-ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores ure med skridttæller? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1