LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Tommy Hilfiger 

Brandet Tommy Hilfiger kender de fleste. De fleste forbinder det med luksuriøst design, afslappet stil og nyeste trends. 

Tommy Hilfiger, designet og stiftet af Thomas Jacob Hilfiger i 1985, er blevet et kæmpe stort amerikansk modehus. Thomas Jacob Hilfiger havde en drøm om at designe en herrekollektion med velsiddende sportswear. En sådan kollektion blev hans gennembrud og siden da, var der ikke tid til at se sig tilbage.

 

 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr399
    kr1595
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Materiale
Udsmykning
Type ur
Materiale accessories
Farve accessories
Type accessory

7 produkter

Ditur autoriseret forhandler af Tommy Hilfiger 

Make It Possible er brandets slogan, og således lancerede Thomas Jacob Hilfiger sin første urkollektion kun 10 år senere i 1995, og populariteten fra brandets modetøj, smittede straks af på kollektionen af ure.

Tommy Hilfiger ure forener design og kvalitet  i et moderne og elegant resultat. Musikken er en stor inspiration i alt hvad modehuset designer, og Tommy Hilfiger ure har som oftest en rød tråd til musikkens populære genrer. Ofte bliver nye kollektioner endda lanceret sammen med ny musik.

Urene emmer desuden af kærlighed til den amerikanske sport- og strandkultur, kollektionerne byder på et hav af varianter i alt fra de karakteristiske natoremme, læderremme, mesh eller stållænker. På alle urerne identificeres Tommy Hilfiger brandet med et lille logoflag på urskiven.

Målet med urene har fra starten været, at designe ure af top kvalitet til fornuftige priser. Og du kan altså finde både de helt minimalistiske, de elegante, dem til hverdag eller de mere sporty ure hos Tommy Hilfiger.

Modehusets navn anses i dag som garanti for god kvalitet, og netop høj kvalitet og enormt fokus på design har givet Tommy Hilfiger en markant plads på markedet. 

DirUr.dk er autoriseret forhandler af designerure fra Tommy Hilfiger. Du finder altid et bredt udvalg, hvor vi er lagerførende på samtlige Tommy Hilfiger ure.

Hos Ditur.dk kan du købe Tommy Hilfiger ure med dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dages returret.

 

1