⌛ LAST CHANCE - Op til 70% rabat⌛

Dameure

Her finder du alle vores dameure hos Ditur.dk samlet under én kategori. Vi har mere end 400 ure til kvinder, der alle er udvalgt med baggrund i de nyeste trends. Et ur er kvindens vigtigste smykke, og her har du mulighed for at finde et ur til enhver lejlighed, om det er festen, arbejde, skjorten eller sommertøjet. Du får dag-til-dag levering og prisgaranti på dit køb hos Ditur.dk.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr169
    kr9995
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Remtype
Gangreserve
Specialfunktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Remlængde
Type ur
Type børneur
Smykkemateriale
Farve på smykke
Type smykke
Materiale accessories
Farve på accessories

1074 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dameure tilbud

Hos Ditur finder du et stort udvalg af ure og tilbud på udsalg. Uret er et af kvindes vigtigste accessory. Et stilrent dameur sætter prikken over i’et på dit outfit – uanset om du er i kjole eller i et mere causal outfit. Vi sætter derfor en stor ære i at kunne tilbyde eksklusive, moderne og klassiske ure til kvinder i alle prisklasser.

Øverst på siden kan du filtrere din søgning efter blandt andet pris, specifikke brands, typer af ure og meget mere.

Find dit næste dameur hos Ditur

Vi tilbyder et bredt sortiment af ure fra verdenskendte brands såsom Tommy Hilfiger, Skagen Denmark, Armani Exchange, Michael Kors og meget mere. Derudover forhandler vi også vores egne brands såsom Dissing, Lugano og Milani som passer perfekt til kvinden. Udover ure har vi også et bredt udvalg af tilbehør og smykker. Vi har alt fra urbokse, fyldepenne, halskæder, armbånd og solbriller. 

27