OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Skagen Denmark

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Skagen Ure

Hos Ditur.dk sikre vi, at du får et originalt og ubrugt Skagen ur. Dermed følger der selvfølgelig 2 års fabriksgaranti samt kundeservice i verdensklasse.

Skagen Denmark, er et anerkendt brand, som har markeret deres plade nationalt og internationalt. Skagen Ure blev startet af Henrik og Charlotte Jorst i 1989.

Med deres moderne, tidsløse og legende design samt den høje kvalitetssikring, får du et ur til enhver lejlighed. Skagen ure er kilden til dansk design; fra Skagens kyst til arkitekturen i København. Enkelhed og elegance er Skagen Ures grundværdi i deres design. Du får et særdeles velfungerende ur, hvor alle funktioner kan bruges og har et bestemt formål.
Urene passer til enhver lejlighed med deres brede udvalg af modeller. Om du er til det helt klassiske eller til den moderne teknologi, så kan finder du uret.

Skagen Smartwatches

Med et Smartwatchs fra Skagen, får du en moderne løsning i et tidsløst design. Et ur som følger dine daglige aktiviteter, som løb, svømning eller andet. Det er et vandtæt ur kan måle din aktivitet helt ned til hjerte- og søvnrytme. Det perfekte ur til ham eller hende, der ønsker et overblik over hverdagen.

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Skagen ure. Det betyder, at ægtheden af dit ur er sikret samt medfølger der en fabriksgaranti. Alle vores Skagen ure bliver sendt fra deres officielle produktionslager. Med et Skagen ur fra Ditur.dk får du adgang til officiel Skagen service via det medfølgende og stemplede garantibevis. Ligeledes tilbyder Ditur.dk prisgaranti på alle produkter fra Skagen Denmark. Dette betyder at vi løbende tjekker vores priser ift. vores konkurrenter og sikrer, at vores pris er Danmarks bedste!

Filtrering

Pris
Urets diameter
Rem
Urværk
Remmens farve
Urskivens farve
Urkassens farve
Glas
Vandbeskyttelse
Bredde på rem

30 produkter

30 produkter

1

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på