💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Ure med safirglas

Denne kategori indeholder alle vores ure, som har safirglas. Safirglas er ridsefrit, og kan derfor holde til en del mere end almindeligt glas. Safirglas er derfor altid en fordel for dig, som gerne vil have et ekstra holdbart ur. Hos Ditur.dk har vi hurtig levering og fremragende rating på Trustpilot. 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr249
    kr9995
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på bezel
Farve på rem
Remtype
Gangreserve
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Remlængde
Type ur
Smykkemateriale
Farve på smykke
Type smykke

224 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Danmarks største udvalg af dameure med safirglas

Hos Ditur.dk finder du dit næste ur med safirglas. Vi har Danmarks største udvalg af ure med safirglas, hvorfor du med sikkerhed kan finde din næste favorit. Vælger du et ur med safirglas, så har du sikret dig et ur i høj kvalitet og lang holdbarhed. Safirglas er hvad vi kalder ridsefrit, da safirglasset er det klart stærkeste og den mest modstandsdygtige type glas, som du kan få. Du kan i denne kategori finde alle vores ure med safirglas. Her finder du blandt andet mærker som Dissing, Jaguar, Seiko, Citizen og mange andre.

Hvad er forskellen på safirglas og mineralglas?

Safirglas er en klar krystal, der med sin hårdhed ligger sig lige under hårdheden af en diamant. Ligeledes kan hårdheden af safirglasset sammenlignes med hårdheden af rustfrit stål. Her er safirglas hele tre gange hårdere end rustfrit stål - det siger ikke så lidt om kvaliteten. Der kan derfor ikke argumenteres for andet end safirglas, såfremt man ønsker et ur i høj kvalitet.

Lige netop derfor er safirglasset også utrolig efterspurgt, da det giver en længere holdbarhed end andre glastyper. Safirglas anslås til at være 4 gange hårdere end mineralglas og dermed også brudsikkert. Derfor skal du ikke være så bekymret for at gå ind i et bord eller slå uret ned mod et rivejern - safirglas er mere eller mindre umulig at ridse og slå itu.

Flere af de anerkendte brands, såsom Citizen, Seiko, Jaguar mm., producerer derfor kun ure med safirglas, da du her vil få et langtidsholdbart og kvalitetsbevidst ur. Ure med safirglas er derfor også dyrere end ure med mineralglas, da safirglasset er mere bekostelig at fremstille. Derfor ses safirglasset oftest på de dyrere modeller og mærker. Det er dog en investering værd, da du med safirglas, får et ur, som du vil kunne gå med i mange år. Derfor findes ure med safirglas oftest i et klassisk og enkelt design, da det vil følge dig i mange år.

Hvad er fordelen ved at købe et ur med safirglas?

Er du på udkig efter et ur, der kan holde til alle hverdagens aktiviteter? Så er et ur med safirglas, med uden tøven, noget for dig. Dit ur med safirglas vil kunne holde til det hele. Du får altså et ur, som du kan bruge både på arbejde, i byen, i hjemmet og i haven - du skal nemlig ikke være så påpasselig og bange for at ridse dit nye ur. Derfor vælger flere safirglasset fremfor mineralglas.

Et safirglas er derfor perfekt til dig som går op i kvalitet samt er det et ur for dig, som ønsker ekstra holdbarhed. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur og klart en investering værd, da dit ur vil følge dig de næste mange år. Det er derfor vigtigt at finde det helt rigtige ur, som både matcher din ønskede forventning om kvalitet og som passer til din personlige stil.

Køb nemt og sikkert på Ditur.dk

Vi har Danmarks største udvalg af dame- og herreure. Du kan på Ditur.dk finde din næste favorit, som vil følge dig og din stil de næste mange år. Du kan trygt og nemt bestille dit næste ur med safirglas på Ditur.dk. Vi har dag-til-dag levering og 99-dages returret. Hos Ditur.dk tilbyder vi pris garanti på alle vores ure, hvilket betyder, at vi jævnligt laver pristjek hos vores konkurrenter, for at sikre os de billigste priser til vores kunder. Tjek vores trustpilot for mere information. 

 

6