TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Stort udvalg af smykker

Hos Ditur.dk har vi et stort udvalg af ringe, armbånd, øreringe og halskæder, der kan være med til at løfte dit smykke game til det næste niveau. Vores sortiment byder på nogle af de mest populære danske brands. Hos Ditur.dk får du altid dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dages returret.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr79
    kr36945
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur
Smykkemateriale
Smykkefarve
Armbåndsstørrelse
Halskæde længde
Ringstørrelse
Type smykke
Gavesæt inklusiv

Kollektioner(4)

1265 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Køb smykker til kvinder online på Ditur

Hos Ditur.dk har vi et stort udvalg af smykker som halskæder og armbånd til kvinder. Du kan hos Ditur.dk købe smykker online hvor vores sortiment primært er billige smykker, hvor du ikke betaler for brandet, men kun for selve smykket og kvaliteten. Vi har en bred vifte af brands, som er alt fra Pilgrim, Michael Kors, Izabel Camille til Pico, Nordahl Jewellery, Paul Hewitt mm. Vi har både sølv, rosaguld og guldbelagte smykker, samt smykker i alle stilarter. Derudover har vi diverse smykker i form af perler og andre små detaljer, som gør smykket unikt og personligt så det passer til dig. Husk vi også har et bredt udvalg af herresmykker, hvis du står og mangler den perfekte gave. 

Stort udvalg af smykker og accessories 

Hos Ditur.dk har vi et stort udvalg af ringe, armbånd, halskæder, øreringe, solbriller og andre accessories, der kan være med til at løfte dit wrist-game til det næste niveau. Udvalget af smykkerne er nøje udvalgt så der er smykker til enhver lejlighed og stil fordi et smykke ikke blot er kvindens bedste ven, men også kvindens livspartner. Ditur.dk er autoriseret forhandler af alle brands vi udbyder, så du sikrer ægtheden i smykket. Da udvalget er stort favner vi bredt og samtidig har en vifte af forskellige brands der kan matche dine krav og passer til dig. 

Find designersmykker fra forskellige brands

Vi har designer smykker fra mange forskellige brands. Vi har både store internationale navne, samt nye danske smykke brands. Vores vifte af produkter, gør at der altid vil være et smykke som passer perfekt til dig, din stil og personlighed. Er du til håndlavede smykker lavet i 925 Sterling Sølv forgyldt i 18 karat Guld som Enamel Copenhagen eller Pilgrim guldbelagt Dagmar Kors halskæde har vi flere forskellige brands hos Ditur.dk. På siden finder du en masse lækre smykker og inspiration til hvordan du kan pifte hverdagens outfit op. 

Stort udvalg af øreringe hos Ditur

Vi har et kæmpe udvalg af øreringe hos Ditur. Der vil være noget til kvinden med enhver smag. Der er et bredt sortiment af diverse smykkermaterialer, så du kan finde lige netop de øreringe som du ønsker. Øreringene er tilgængelig i både sølv og gulv. Hvis øreringene er i gulv vil det oftest være 925 Sterling sølv forgyldt med 18 eller 24 karat guldbelægning, hvilket er materiale af virkelig høj kvalitet. Hvis de øreringe du finder er i sølv vil det oftest være i 925 Sterling sølv. 

Hos Ditur finder du et bredt udvalg af de mest populære øreringe brands såsom Mads Z, Enamel Copenhagen, Izabel Camille, Pilgrim, Sif Jakobs, Skagen mm. så du altid vil kunne købe øreringe fra dit ynglingsbrand. 

Halskæder hos Ditur

Ditur har et stort udvalg af halskæder. Der vil være en halskæde til kvinden med enhver smag. Ved halskæde sortimentet finder du et stort udvalg af smykkematerialer, så du kan finde lige netop den halskæde som du ønsker. Halskæderne er tilgængelig i både sølv og gulv. Hvis halskæden er i gulv vil det oftest være 925 Sterling sølv forgyldt med 18 eller 24 karat guldbelægning, hvilket er materiale af virkelig høj kvalitet. Hvis den halskæde du finder er i sølv vil det oftest være i 925 Sterling sølv. 

Hos Ditur finder du et bredt udvalg af de mest populære halskæde brands såsom Mads Z, Enamel Copenhagen, Izabel Camille, Pilgrim, Sif Jakobs, Skagen mm. så du altid vil kunne købe en halskæde fra dit ynglingsbrand.  

Find den helt rigtige ring hos Ditur

Hos os kan du finde et stort udvalg af ringe. Der vil være en ring til kvinden med enhver smag. Ring sortimententet bygger på et bredt udvalg af smykkematerialer, så du kan finde lige netop den type ring, som du leder efter. Ringe sortimentet vil ligesom halskæde og øreringe sortimentet primært bygge på de bedste materialer i form af 925 sterling sølv ved sølv ringene, hvorimod at det stadig vil være 925 sterling sølv ved guld ringene, som er blevet forgyldt med primært 18 eller 25 karat guldbelægning.

Vi har et stort udvalg af de mest populære ringe brands såsom Mads Z, Enamel Copenhagen, Izabel Camille, Pilgrim, Sif Jakobs mm. så du altid vil kunne købe en ring fra dit ynglingsbrand.  

Stort udvalg af armbånd

Hos Ditur har vi et virkelig stort udvalg af armbånd. Derfor vil der være et armbånd til enhver smag. Armbånds sortimentet bygger på mange forskellige smykkematerialer, så du kan finde lige netop det materiale, som du har en præference for til dit armbånd. Armbåndende bygger primært ligeledes som de andre smykker på nogle af de bedste materialer i form af 925 sterling sølv ved sølv armbåndende. Derimod vil et guld armbånd primært bestå af 925 sterling sølv, som er guldbelagt med en 18 eller 24 karat guldbelægning.

Vi har et stort udvalg af de mest populære ringe brands såsom Mads Z, Enamel Copenhagen, Izabel Camille, Pilgrim, Sif Jakobs mm. så du altid vil kunne købe en ring fra dit ynglingsbrand. 

Let at returnere dine varer, når du handler på Ditur

Vi har gjort det nemt for dig at returnere dine produkter, hvis de ikke lever op til forventningen. Vi tilbyder 99 dages returret, og mindst 2 års garanti. Hos DItur.dk kan du købe smykker med dag-til-dag levering ved køb inden 16:00. Derudover har vi prisgaranti, som betyder at hvis du finder smykket til en billigere pris på konkurrenternes hjemmeside så prismatcher vi. 

Hvis du har brug for en overbevisning, kan du gå ind og læse vores mere end 20.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner. 

32