Cuffs

Cuffs

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr345
    kr1795
Brand
Materiale
Farve
Længde
Type smykke

17 produkter

Cuff smykker 

Cuff smykker er elegante og unikke smykker. De har igennem de seneste par år opnået stor popularitet hos især damer. Ditur har et kæmpe udvalg af Cuff smykker. Hele vores udvalg er af virkelig høj kvalitet. Materialerne, som cuff smykkerne er udført i varierer meget alt efter, hvilken farve smykke som du foretrækker. Ved vores guld cuff udvalg, så er smykkerne udført i mellem 18-24 karat forgyldt sterling sølv. Ved sølv smykkerne så er de udført i sterling sølv eller rustfrit stål. De materialer, som smykkerne er udført i belyser den virkelig høje kvalitet.

Vi har et kæmpe udvalg af cuff smykker, og derfor har du gode muligheder for at finde din favorit hos os. Hvis du ikke finder dit nye smykke her på siden, så kan du gå på udkig i vores smykke sortiment. Herunder kan du finde populære kategorier såsom: øreringe, ringe. armbånd og halskæder.

Ear Cuffs

Ear cuffs eller cuff øreringe er et virkelig smart type smykke. Det skyldes, at det gør det muligt for kvinden uden piercing i øret at have øreringe på øret. Ear cuffs kan f.eks. sidde i den ydre spiral af øret. Cuff øreringene har også den fordel, at de er meget alsidige. De fungerer virkelig fint i kombination med de traditionelle øreringe, men kan også sagtens bruges som et enkeltstående smykke på øret.

Cuff armbånd

Cuff armbånd er en elegant type armbånd, som kan bruges som det eneste smykke på armen, eller i kombination med andre armbånd. Derfor har du gode muligheder for at lægge dit personlige præg på dit look. Ditur har et kæmpe udvalg af Cuff armbånd i sortimentet, så du kan trygt finde din favorit hos os.

Find cuffs fra de bedste mærker

Når du skal købe smykker, så spiller mærket ofte en stor rolle. Derfor har vi samlet cuff smykker fra et stort udvalg af populære mærker. Du kan finde dit næste cuff smykke fra efterspurgte mærker, såsom: Cuff Copenhagen, Daniel Wellington, IX Studios, Sif Jakobs og mange flere. 

Køb cuffs til kvinder online hos Ditur

Køb cuffs online hos Ditur. Når du gør det, er du faktisk sikret markedets bedste priser. Vi har nemlig prisgaranti på hele vores udvalg af cuffs, hvilket betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder varen billigere på et andet danske website.

Udover vores prisgaranti, får du en masse andre fordele, når du køber hos os. Vi har nemlig også 99 dages returret, 2 års garanti og dag-til-dag levering. 

Generelt set gør vi alt hvad vi kan, for at give vores kunder den bedste oplevelse. Heldigvis fortæller +50.000 mennesker på Trustpilot at de er glade for at handle med os, og derfor nyder vi også at kigge på vores fem flotte stjerner derinde.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice her på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. 

1