TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Kæmpe udvalg af smykker fra Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagen er et dansk smykkebrand, som skaber glæde gennem smukt designet smykker, som er skabt gennem kærligt håndværk. 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr195
    kr795
Smykkemateriale
Smykkefarve
Armbåndsstørrelse
Halskæde længde
Type smykke
Gavesæt inklusiv

Kategorier(4)

135 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Danske håndlavede designer smykker

Enamel Copenhagen er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og emalje materialer. Enamel betyder naturligvis emalje, som er et materiale der går igen i samtlige af Enamel CPH kollektionerne.

Enamel CPH har et designunivers, der udspringer af danske rødder og med en passion for de rene enkle linjer, samtidig med det stærke udtryk, så følger brandet ligeledes essensen af nordisk design. Den nordiske kvalitet fylder meget i brandet, hvorfor alle smykker er håndlavede. Tankerne bag Enamel Copenhagen er nyfortolkninger af klassiske smykker, som oftest går hen og bliver smykkebærens yndlingssmykke, som hun vil bære i årevis.

Enamel Copenhagen bruger kun materialer af ypperste niveau, og går derfor ikke på kompromis med kvaliteten. Alle smykker er lavet i 925 Sterling sølv, samt forgyldt i en 18 karat guldbelægning. Smykkerne i ædelmetal brydes kun af Zirkonia sten og emaljer i forskellige farver.

DitUr er autoriseret forhandler af Enamel Copenhagen. Dermed får du hos DitUr 99 dages fuld returret, 1 dags levering og prisgaranti, når du shopper smykker fra Enamel CPH.

4