Livets træ smykker

Her finder du alle vores Livets Træ smykker, også kaldet Yggdrasil smykker, som symboliserer styrke og evigt liv. 

Livets træ smykker

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr145
    kr495
Brand
Materiale
Farve
Længde
Type smykke

Kategorier(3)

7 produkter

Livet Træ yggdrasil smykker

Find nye Livets Træ smykker her hos Ditur. Hvis du ligesom os er vild med Livets Træ smykker, er du på det helt rigtige sted. De smukke Livet Træ smykker kendetegnes ved deres tidsløse designs, elegance og eksklusivitet. Det er bl.a. dette, som også er med til at gøre Livet Træ smykker til et must i enhver smykkesamling.

Livets Træ smykker i guld og sølv er oplagte til både hverdag og fest, og passer til nærmest enhver anledning. Tag et kig i vores store udvalg, og find det helt rigtige smykke til din smag.

Hvilken betydning har Livets Træ yggdrasil smykket?

Livets Træ har flere forskellige betydning. I den nordiske mytologi står livets træ smykket for det verdenstræ, som forbinder himlen og jorden. Hvorimod Livet Træ i det gamle testamente symboliserer træet, som giver evigt liv, men som mennesket mistede adgang til, da Adam og Eva spiste æblet fra kundskabets træ. 

Derudover er Livets Træ et symbol, som man ofte bruger til at symbolisere familien, i form af et stamtræ eller et familietræ. 

Typisk vil smykker med Livstræet som motiv være noget, som i stor grad bliver givet til personer med en helt særlig betydning for giveren. Derfor er Livets Træ halskæder også en oplagt gave til fødselsdage, jubilæer eller andre mærkedage. 

Stort udvalg af Livets Træ yggdrasil smykker til kvinder

Hos Ditur kan du altid forvente et stort udvalg af Livets Træ smykker til kvinder. Som nævnt, kan vores Livets Træ smykker er tilgængelig i mange looks og designs, og ligeledes har vi selvfølgelig Livets Træ smykker i både guld og sølv.

Hos Ditur kan du købe følgende Livets Træ smykker online:

 Find dine nye Livets Træ smykker hos Ditur

Køb dine nye Livets Træ smykker her hos Ditur, og nyd godt at vores mange fordele. Bl.a. er du altid sikret markedets bedste pris, når du handler hos os. Vi har nemlig prisgaranti på alle vores produkter.

Derudover får du altid dag-til-dag levering, 99 dages returret og 2 års garanti. Vi arbejder altid benhårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35

1