🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

Livets træ armbånd

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr211
    kr1375
Brand
Smykkemateriale
Farve på smykke
Længde på armbånd
Halskæde længde
Type smykke

3 produkter

 Livets Træ Armbånd

Hos Ditur har vi et kæmpe udvalg af kvalitets smykker med Livets Træ design. 

Med et armbånd med Livets Træ som design, får du både et virkelig smukt armbånd, men du får også et armbånd med en smuk symbolik.

Find vores kæmpe udvalg, og find lige præcis det armbånd, som tiltaler dig. Hos Ditur har vi et stort udvalg af Livets Træ smykker, såsom Livets Træ halskæder og Livets Træ øreringe.

Hvad betyder smykket Livets Træ?

Livets Træ er et symbol, som har flere betydninger. I det gamle testamente er Livets Træ det træ, som giver evigt liv, men som mennesket mistede adgang til, da de spiste af kundskabens træ. I den nordiske mytologi er det derimod et verdenstræ, som forbinder himmel og jord. 

Derudover er Livets Træ et symbol, som man ofte bruger til at symbolisere familien, i form af et stamtræ eller et familietræ. 

Typisk vil smykker med Livstræet som motiv være noget, som i stor grad bliver givet til personer med en helt særlig betydning for giveren. Derfor er Livets Træ halskæder også en oplagt gave til fødselsdage, jubilæer eller andre mærkedage. 

Stort udvalg af Livets Træ armbånd

Livets træ smykker er gået hen og blevet utroligt populært i smykkebranchen, og det samme gør sig naturligvis gældende når det kommer til armbånd. Derfor kan du hos Ditur finde et stort udvalg af Livets Træ smykker.

Vi ved godt, at der er stor forskel på præferencerne, når det kommer til materialevalget på smykker. Derfor kan du selvfølgelig både finde Livets Træ armbånd i guld og sølv, når du udforsker vores store udvalg her på siden.

Husk at vi også har mange andre armbånd hos Ditur. Du kan også udforske resten af vores store udvalg af smykker.

Køb din nye Livets Træ armbånd hos Ditur

Køb din nye Livets Træ halskæde her hos Ditur, og nyd godt at vores mange fordele. Bl.a. er du altid sikret markedets bedste pris, når du handler hos os. Vi har nemlig prisgaranti på alle vores produkter.

Derudover får du altid dag-til-dag levering, 99 dages returret og 2 års garanti. Vi arbejder altid benhårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35

1