Livets træ øreringe

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr145
    kr295
Brand
Materiale
Farve
Type smykke

4 produkter

Livets Træ øreringe

Hos Ditur kan du finde et bredt udvalg af Livets Træ Øreringe i høj kvalitet og flotte designs. De smukke smykker med Livstræet er en sikker vinder, som du kan finde mange forskellige af her hos Ditur.

Med øreringe med Livets Træ som symbol, får du både nogle utroligt fine øreringe, men du får også nogle øreringe med en flot symbolik.

Find vores kæmpe udvalg, og find lige præcis de øreringe, som tiltaler dig. Hos Ditur har vi et stort udvalg af Livets Træ smykker, såsom Livets Træ halskæder og Livets Træ armbånd.

Hvilken betydning har Livets Træ smykket?

Livets Træ har flere forskellige betydning. I den nordiske mytologi står livets træ smykket for det verdenstræ, som forbinder himlen og jorden. Hvorimod Livet Træ i det gamle testamente symboliserer træet, som giver evigt liv, men som mennesket mistede adgang til, da Adam og Eva spiste æblet fra kundskabets træ. 

Derudover er Livets Træ et symbol, som man ofte bruger til at symbolisere familien, i form af et stamtræ eller et familietræ. 

Typisk vil smykker med Livstræet som motiv være noget, som i stor grad bliver givet til personer med en helt særlig betydning for giveren. Derfor er Livets Træ halskæder også en oplagt gave til fødselsdage, jubilæer eller andre mærkedage. 

Stort udvalg af Livets Træ øreringe

Livets træ smykker har oplevet en kæmpe stigning i popularitet igennem de seneste par år, hvilket også gør sig gældende ved øreringene. Af den årsag kan du finde øreringe i høj kvalitet og flotte designs fra Livets Træ hos Ditur.

Vi ved godt, at der er stor forskel på præferencerne, når det kommer til materialevalget på smykker. Derfor kan du selvfølgelig både finde Livets Træ øreringe i nåde guld og sølv, når du udforsker vores store udvalg her på siden.

Husk at vi også har mange andre øreringe herunder f.eks. guld øreringe, sølv øreringe, hoops og ørestikker hos Ditur. Du kan også udforske resten af vores store udvalg af smykker.

Køb dine nye Livets Træ øreringe hos Ditur

Køb dine nye Livets Træ øreringe her hos Ditur, og nyd godt at vores mange fordele. Bl.a. er du altid sikret markedets bedste pris, når du handler hos os. Vi har nemlig prisgaranti på alle vores produkter.

Derudover får du altid dag-til-dag levering, 99 dages returret og 2 års garanti. Vi arbejder altid benhårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1