Ørestikker

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr95
    kr24795
Brand
Materiale
Farve
Længde
Ringstørrelse
Type smykke
Smykkesten

145 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Ørestikker af høj kvalitet & flotte designs

Hos Ditur kan du finde et bredt udvalg af kvalitets øreringe og ørestikker. Det store udvalg af ørestikker i vores sortiment kommer i mange forskellige og unikke designs, så du vil med garanti kunne finde de helt rigtige ørestikker til dig her. Derudover har vi hos Ditur også et kæmpe sortiment af øreringe, så du kan helst sikkert finde din favorit hos os. Leder du efter nogle andre typer øreringe? Så kan du også finde vores udvalg af guld øreringe, sølv øreringe, og hoops.

Ørestikker i guld

Ørestikker er en virkelig populær type øreringe, og især ørestikkerne i guld er trendy. Ørestikker er typisk mindre typer øreringe, men de fåes også i større størrelser, hvilket også er med til at belyse alsidigheden ved øreringene. Ørestikker i guld er virkelig smukke og elegante, og passer samtidig til mange forskellige typer outfits. En stor fordel ved de elegante ørestikker i guld er at de med fordel kan benyttes til både almindelig hverdags brug og samtidig kan benyttes til fest brug.

Når du skal købe dine fremtidige guld ørestikker, så er det selvfølgelig vigtigt, at du er opmærksom på hvilket materiale, som ørestikkerne består af. Hvis du ønsker guld ørestikker til mere økonomiske og billige priser, så vil Diturs sortiment primært bestå af forgyldt 925 sterling sølv. 925 sterling sølv er sølv af virkelig høj kvalitet, og det kan også ses på ørestikkerne når de bliver forgyldt. Forgyldte smykker har en virkelig smuk glans, og de har samtidig en lang levetid. Hvis du ønsker guld ørestikker af højeste kvalitet, så skal du finde nogle som består af ægte guld. Hvis dine guld ørestikker består af ægte guld, så kan du aflæse hvor mange karat guld, som smykket består af - Desto højere karat som dine guld stykker har, desto højere kvalitet er der i smykket.

Uanset om du leder efter billige eller dyre guld ørestikker, så kan du finde dem i vores sortiment.

Ørestikker i sølv

Hos Ditur kan du finde et virkelig bredt udvalg af ørestikker i sølv. Sølv ørestikker er nogle virkelig elegante og stilfulde øreringe, som falder i mange forskellige kvinders smag. Ørestikker i sølv er virkelig alsidige i og med de både kan fåes i store og små størrelser. Derudover kan de forskellige typer af sølv ørestikker også benyttes til mange forskellige anledninger lige fra festbrug til hverdags brug. 

Når du skal købe ørestikker i sølv til dig selv eller en du har kær, så du skal være opmærksom på hvilken type materiale, som ørestikkerne består af. I Diturs sortiment kan du udelukkende finde øreringe bestående af gode materialer, men der er stadig stor forskel på de forskellige typer. Ved sølv ørestikkerne i de lave prisklasser, så vil de typisk bestå af rustfrit stål eller messing. Hvis du ønsker ørestikker i sølv af noget af det højeste kvalitet på markedet, så skal dog finde ørestikker bestående af 925 sterling sølv.  

Diamant ørestikker

Hvis du ønsker nogle yderst eksklusive øreringe til enten dig selv eller til en du har kær, så er det oplagte valg nogle diamant ørestikker. I Diturs sortiment af ørestikker kan du finde både ørestikker med ægte og uægte diamanter, så det passer til alles smag og budget. Hvis du ønsker ørestikker med ægte diamanter, så skal du kigge på hvor mange ct. som stene består af. Desto højere ct. som diamanterne består af, desto højere kvalitet har diamanten. Diamant ørestikker er som du nok ved nogle yderst eksklusive smykker, og de passer derfor yderst godt til de helt store begivenheder, men de kan også benyttes til almindelig fest brug.

Ørestikker med elegante designs

 Vi tilbyder et stort udvalg af ørestikker på vores side. I vores sortiment kan du finde både guld og sølv ørestikker og ørestikker med perler og sten. Alle ørestikkere i vores sortiment kommer naturligvis med kvalitets materialer, såsom diverse karat guld, 925 Sterling søv og meget mere. Ørestikkere er populære, da de både kan bruges som hverdagssmykker, men denne type øreringe kan også være prikken over i'et på et festligt outfit. Så gå på opdagelse i vores store sortiment og find det par, som du foretrækker her. 

Ørestikker fra de største brands

Hos Ditur er vi godt klar over at mærket på dine øreringe selvfølgelig har en stor betydning. Mange kvinder har et smykke brand, som de foretrækker, og vi har derfor ørestikkere fra de største brands på markedet. Du kan finde ørestikkere fra brands såsom: Sif Jakobs, Pico Copenhagen, Mads Z, Enamel Copenhagen, Skagen, Pilgrim og mange flere. Så uanset hvilke smykke mærke som du foretrækker dine ørestikkere i, så kan du finde dem her på siden.

Køb ørestikkere på Ditur.dk

Du kan trygt købe dine nye ørestikkere hos Ditur.dk. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice her, på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Telefonen er åben mandag - torsdag fra 09-18, fredag 09-15, søndag 10-16

4