TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Danske designersmykker med status og udtryk

Pilgrim er et dansk smykkebrand, som stort set alle danskere kender til. Pilgrim kom frem i 90'erne ved at revolutionere det danske og europæiske smykkemarked med moderne designs. Revolutionen i det lå i, at Pilgrim producerer primært i Messing og Zink fremfor ædelmetal som guld og sølv, hvilket gør at Pilgrim kan lave de samme flotte designs, men til en væsentligt lavere pris grundet materialevalget.

Pilgrim handler om at gå ud at søge nye ting, nye måder og nye eventyr. Det er ikke kun destinationen, der betyder noget, men også vejen dertil. Vi er et levende brand i konstant bevægelse og udvikling, og ligesom i starten handler det om kærlighed til mennesker og smykker – hand and heart.

Med en Scandi-cool tilgang til design er Pilgrim et anerkendt brand i branchen, og har en solid position på den nationale og internationale mode- og smykkescenen.

DitUr er autoriseret forhandler af Pilgrim. Dermed får du hos DitUr 99 dages fuld returret, 1 dags levering og prisgaranti, når du shopper smykker fra Pilgrim.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr79
    kr599
Smykkemateriale
Smykkefarve
Armbåndsstørrelse
Halskæde længde
Ringstørrelse
Type smykke
Materiale accessories
Farve accessories
Type accessory

Kategorier(4)

116 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pilgrim øreringe

Pilgrim øreringe er smykker af høj kvalitet, men til en pris vi alle kan være med på. Siden midten af 80erne har Pilgrim udfordret den danske og europæiske smykkebranche. Med moderne design og særdeles konkurrencedygtige priser, har de stormet frem. 

Pilgrim producerer deres øreringe i zink og messing, hvilket gør, at du kan få de flotte designs, men til en lav pris. Alle smykker er behandlet med topcoating, og metallerne er 100% bly- og nikkelfri. Så selvom Pilgrims øreringe kan fås til en fantastisk god pris, er der altså ikke gået på kompromis med kvaliteten. 

Husk, at udover øreringe har vi hos Ditur.dk også et bredt udvalg af halskæder, armbånd og solbriller fra Pilgrim. 

Stort udvalg af Pilgrim øreringe i guld og sølv

Er du en af dem som helst vil have smykker af guld? Eller foretrækker du sølv? Mange foretrækker enten det ene, eller det andet, og kunne aldrig drømme om at kombinere de to. Men faktisk er der sket en udvikling i, hvordan vi bruger vores smykker, herunder også øreringe. 

Det har næsten altid været sådan, at man ikke ville kombinere øreringe af guld og øreringe af sølv. Det samme gælder egentlig for smykker i al almindelighed. Men der er skiftet nu, og de fleste kan sagtens bære både de kolde og de varme toner. Men uanset om du foretrækker øreringe af guld, øreringe af sølv, eller øreringe af noget helt tredje, har vi et bredt udvalg af Pilgrim øreringe hos Ditur.dk.

Køb dine Pilgrim øreringe online hos Ditur.dk

Glæd dig selv, eller en en kvinde du holder af, og køb Pilgrim øreringe online hos Ditur.dk i dag. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 30.000+ anmeldelser på Trustpilot.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice, på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Telefonen er åben kl. 10-15 i hverdage.
3