SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Pilgrim

Danske designersmykker med status og udtryk

Pilgrim er et dansk smykkebrand, som stort set alle danskere kender til. Pilgrim kom frem i 90'erne ved at revolutionere det danske og europæiske smykkemarked med moderne designs. Revolutionen i det lå i, at Pilgrim producerer primært i Messing og Zink fremfor ædelmetal som guld og sølv, hvilket gør at Pilgrim kan lave de samme flotte designs, men til en væsentligt lavere pris grundet materialevalget.

Pilgrim handler om at gå ud at søge nye ting, nye måder og nye eventyr. Det er ikke kun destinationen, der betyder noget, men også vejen dertil. Vi er et levende brand i konstant bevægelse og udvikling, og ligesom i starten handler det om kærlighed til mennesker og smykker – hand and heart.

Med en Scandi-cool tilgang til design er Pilgrim et anerkendt brand i branchen, og har en solid position på den nationale og internationale mode- og smykkescenen.

DitUr er autoriseret forhandler af Pilgrim. Dermed får du hos DitUr 99 dages fuld returret, 1 dags levering og prisgaranti, når du shopper smykker fra Pilgrim.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr79
    kr599
Accessories/Smykker
Smykkestørrelse
Farve
Materiale

112 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

3