Vielsesringe

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr3945
    kr36945
Brand
Udsmykning
Materiale
Farve
Ringstørrelse
Type smykke

34 produkter

Vielsesringe og forlovelsesringe

Hos Ditur kan du finde et stort udvalg af vielsesringe og forlovelsesringe

En vielses- eller forlovelsesring er nok det mest betydningsfulde smykke, som du nogensinde skal købe. Ringen skal symbolisere og vise den store kærlighed og de følelser, som du har for din partner. Derfor er der virkelig meget pres når du skal vælge hvilken ring, som du skal give til din partner. Vi har i denne kategori samlet et bredt udvalg af virkelig smukke og elegante vielses og forlovelsesringe, som vil skaffe dig et ja når du står oppe ved alteret. Disse ringe kommer udelukkende i høj kvalitet, så din partner vil have  en god ring på fingeren i resten af hans eller hendes liv. Ringene kommer i mange forskellige prisklasser og designs, så du kan finde lige netop den ring, som falder i din smag og til til budget her. Ringene i denne kategori er blevet nøje udvalgt som vielsesringe og forlovelsesringe, men vi har også et kæmpe udvalg af ringe, hvor du også kan finde en ring, som passer til lige netop dette formål. 

Fandt du ikke lige præcis den ring, som du ledte efter? Hos Ditur har vi et stort udvalg af ringe heriblandt både guld ringe og sølv ringe, så du kan helt sikkert finde lige præcis den ring, som du ønsker i vores sortiment.

Forlovelses- og vielsesringe i alle prisklasser

En forlovelses- eller vielsesring behøver ikke koste en formue. Ringen som du giver til din partner skal symbolisere jeres kærlighed til hinanden, og det kan selvfølgelig ikke gøres op i penge. Derfor har vi nogle forlovelses- og vielsesringe i alle prisklasser, så de passer til alle budgetter. Det er selvfølgelig vigtigt at du finder en ring, som falder i din partners smag og en ring, som han eller hun gerne vil bære på fingeren resten af livet. 

Hvilken størrelse vielsesring eller forlovelsesring skal jeg købe?

Er du i tvivl omkring hvilken størrelse vielsesring eller forlovelsesring, som du skal give din partner? Så er du i samme båd som mange andre, fordi det er jo aldrig nemt at vide, hvilken størrelse ring, som passesr. Du ønsker selvfølgelig at give den rigtig størrelse ring ved første forsøg, og det vil vi hos Ditur gerne hjælpe dig med. En diskret måde hvorpå du kan finde din partners ringstørrelse på er ved at kigge på størrelsen på de ringe som han eller hun allerede ejer. Men hvis du gerne vil være helt sikker på at du køber den rigtige størrelse ring til din partner, så kan du følge guiden her.

Prisgaranti og dag til dag-levering på forlovelses- og vielsesringe

Leder du efter en specifik ring? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ringe. Det betyder, hvis du finder den samme ring til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores ringe? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

99 dages returret og minimum 2 års garanti på alle vielses- og forlovelsesringe

Hos Ditur så elsker vi glade kunder, og derfor tilbyder vi 99 dages fri returret. Dette betyder at hvis du køber ringen og ikke er tilfreds, så kan du altid sende ringen tilbage, så du får lige netop den ring som du ønsker. Derudover har vi minimum 2 års garanti på alle vores smykke brands. Af den grund kan du være sikker på at din ring har en lang levetid. Garantien på ringen variere alt efter, hvilket brand og hvilken model, som du ønsker. Hvis du er i tvivl omkring hvor lang garanti der er på ringen, så står det under produktbeskrivelsen på alle vores smykker.

1