Sølv ringe

Er du vild med sølv ringe? Så er du landet det helt rigtige sted!

Sølv ringe

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr115
    kr1545
Brand
Udsmykning
Materiale
Farve
Ringstørrelse
Type smykke

64 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Sølv ringe

Find din nye sølv ring her hos Ditur. Ringe af sølv går aldrig af mode, og derfor går man heller aldrig galt i byen med et par nye. Sølv ringe er en naturlig del af mange outfits, og noget som mange kvinder har på hver evig eneste dag. Derfor er det vigtigt med sølv ringe, der både matcher outfit, men også ens personlige smag og stil.

Uanset om du er til det enkle eller ekstravagante, om du foretrækker sølv ringe med eller uden sten, kan du finde det hele i vores store udvalg. Hvis du mangler andre sølv smykker udover ringe, kan du ligeledes en masse forskellige her hos Ditur. Vi har også et stort udvalg af andre typer ringe, såsom guld ringe, ringe med sten og meget mere, så du kan helt sikkert finde den næste ring til smykkeskrinet hos os.

Bredt udvalg af sølv ringe

Hos Ditur kan du altid forvente at finde et bredt udvalg af flotte sølv ringe. Vi ved nemlig, at det er vigtigt med lidt at vælge imellem, når smykkerne skal udvælges til dagens outfit. 

Samtidig er noget af det fantastiske med ringe jo, at man ikke nødvendig behøver at lade sig begrænse med én enkelt. Man kan sagtens have flere på ad gangen, og derfor er det jo vigtigt at have en masse flotte sølv ringe at vælge imellem. Du bl.a. finde smukke sølv ringe med sten, eller helt traditionelle og blanke sølv ringe, hvis man er mere til det robuste look.

Sølv ringe til kvinder fra gode mærker 

Uanset hvilke sølv ringe du vælger, kan du være sikker på høj kvalitet, når du handler hos Ditur. Vi samarbejder kun med brands, som lever op til de høje standarder vi har for smykker. 

Derfor kan du bl.a. finde store og anerkendte brands som Sif Jakobs, Izabel CamillePico og Pilgrim, når du surfer gennem vores udvalg af sølv ringeNæsten alle smykkerne kommer i 925 Sterling sølv, som er et stort kvalitetsstempel, når det kommer til sølv smykker. Hvis du vil finde nogle af vores mest populære ringe på siden, så gå på udkig i vores Sif Jakobs ringe sortiment.

Når du køber en sølv ring, så skal du dog være opmærksom på at glansen godt kan falme med tiden, hvis det ikke bliver rengjort. Derfor anbefaler Ditur, at du benytter smykkerens regelsmæssigt på dine smykker, da det vil holde dem pæne og glansfulde. Hvis du er i tvivl omkring den mest optimale måde at gøre dette på, så kan du følge vores guide til rengøring af ringe her.

Find ægte sølv ringe hos Ditur

Mange kvinder foretrækker at købe en ring i ægte sølv. Det skyldes, at materialet er bedre, og derfor vil ringen holde sig pæn i længere tid. Derudover vil en ægte sølv ring også være mere allergi venlig.

Men hvordan kan du som forbruger, så finder ud af om din ring er udført i ægte sølv? Hos Ditur har vi prøvet at gøre det så nemt som overhovedet muligt. Det har vi gjort ved at du kan sortere efter materialet på alle vores ringe. Derudover kan du under "specifikationer" aflæse materialet på ringen når du klikker ind på produktet. 

Hvis du ønsker en ægte sølv ring, så skal du vælge en, som er udført i 925 sterling sølv i materiale. 925 sterling sølv er noget af det bedste kvalitet, som man kan finde i et sølv smykke, og derfor vil smykket også typisk holde sig pæn i længere tid. Hos Ditur har vi et kæmpe udvalg af sølv ringe, som er udført i ægte sølv, så du kan trygt finde din favorit i vores sortiment.

Har du problemer med at finde din ringstørrelse? Så kig med her

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse din kommende guld ring skal være, har vi hjælpen klar til dig. Vi har nemlig skrevet dette blogindlæg, hvor vi guider til to måder at finde ens ringstørrelse på.

Køb sølv ringe hos Ditur

Når du køber din nye ring af sølv hos Ditur, får du automatisk en masse forskellige fordele.

Eksempelvis har vi prisgaranti, hvilket sikrer dig markedets skarpeste pris. At der er prisgaranti betyder, at hvis du - mod forventning - kan finde din nye sølv ring billigere hos en anden dansk webshop, så matcher vi med glæde prisen. Du kan læse mere om krav til vores prisgaranti her.

Udover prisgarantien, får du også meget andet. Du får nemlig også lynhurtig dag-til-dag levering, 2 års garanti og 99 dages returret. Vi arbejder hårdt for at give den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

2