Tilbehør

I kategorien her finder du tilbehør, værktøj og pleje

Vi tilbyder et af de største udvalg på tilbehør til dit ur, værktøj til reparation og udskiftninger, og så har vi under kategorien også pleje og rens til smykker og ure, så du altid kan sørge for at dine favoritter har en glans over sig.

Find alt til ur og smykker med 99 dages returret, dag-til-dag levering og prisgaranti hos Ditur.dk

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr10
    kr2995
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Rembredde
Pleje til
Materiale
Farve
Type ur
Tilbehør

Kategorier(6)

534 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tilbehør hos Ditur.dk

I forlængelse af vores store udvalg af ure, smykker og accessories, tilbyder vi også diverse former for tilbehør til. 

Har man fået et nyt, fint smykke eller ur, så kan vi kun opfordre til, at man passer bedst muligt på det, bl.a. ved at give det den rette rengøring og pleje. På den måde kan man få glæde af det i rigtig mange år. Dette vil vi gerne gøre så nemt som muligt, hvorfor vi tilbyder forskellige rengørings- og plejeprodukter, som er nemme at bruge. 

Til urene finder du også et bredt udvalg af værktøj og batterier til diverse små reparationer eller udskiftninger. Så vil du gerne have tilpasset lænken, skiftet batteri eller have sat en ny rem på, og har du lidt snilde og mod på at gøre det selv, så tag et kig på vores sortiment, hvor vi har alt, du skal bruge. 

 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Ved køb af tilbehør til ure og smykker, så får du alle de samme gode fordele. Det betyder, at du hos os kan købe tilbehør med dag-til-dag levering i hverdagen, og efterfølgende har du hele 99 dages returret, hvis du fortryder dit køb. 

 

Har du spørgsmål til vores tilbehør eller er der noget bestemt tilbehør, du leder efter? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Vores kundeservice kan kontaktes her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

14