Smykkerens

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr69
    kr399
Brand
Pleje til
Materiale
Farve
Tilbehør

9 produkter

Smykkerens

Smykkerens er noget essentielt tilbehør til damen og manden, som ønsker at holde sine smykker glansfulde og pæne. Det er helt uundgåeligt at et smykke med tiden vil falme i glans og udseende, hvis det ikke bliver renset ofte og ordentlig. Mange vælger at rengøre deres guld og sølv smykker i helt almindelig sæbevand, men det er desværre ikke en specielt effektiv måde at gøre det på. Sæbevand kan godt benyttes til at rengøre smykker, men det vil ofte ikke genskabe den flotte glans, som smykket havde som nyt, og det er der hvor smykkerens kommer ind i billedet.

Hvis du benytter dig af smykkerens, så kan du fjerne alt fedt og snavs, som kommer på smykkerne. Derudover vil smykkerens også være med til at give smykkerne den samme glans og udtryk, som de havde som nye. Smykkerens kan bruges til alle typer smykker, så det er lige meget om, du ønsker at rengøre dine øreringe, ringe, armbånd eller halskæder, så vil rensen have den ønskede effekt.

Hos Ditur kan du finde et bredt udvalg af smykkerens produkter, som passer perfekt til lige præcis den type smykke, som du ønsker at gøre pæn igen.

Hvornår og hvor ofte skal smykker rengøres?

Hos Ditur bliver vi ofte spurgt hvornår og hvor ofte bør man rengøre et smykke. Det er også et virkelig godt spørgsmål. Det nemme svar vil naturligvis være, at du skal rengøre dine smykker når de begynder at se beskidte ud. Det er dog ikke altid, at man lægger mærke til at smykket er begyndt at falme lidt, og derfor vil vi hos Ditur klart anbefale, at du rengører dine smykker regelmæssigt. Hvis du går med smykkerne ofte, så vil det være fornuftigt at rengøre dem cirka en gang om måneden, så du er sikker på, at de har den helt rigtige glans når du bærer dem.

Hvilken type smykkerens skal du bruge til guld og sølv smykker?

Der er mange forskellige typer rens til smykker, og derfor kan det godt gå hen og blive ret uoverskueligt at vælge den helt rigtige type til dine smykker. Ditur har lavet en guide til rengøring og vedligeholdelse af smykker, hvor vi beskriver de bedste produkter til rengøring af diverse smykker. Hvis du gerne vil have en kort opsummering over hvilken type smykkerens, som du bør benytte, så kan du få den her: 

Optimal rengøring af sølv smykker

Et sølv smykke, som består af ægte sølv tåler kun meget nænsomt rengøring med vand og sæbe. Derfor vil det være mere hensigtsfuldt, at benytte sig af smykkerens designet til sølv smykker som f.eks.  Silver Clean Rengøringsbad fra Hagerty. 

Optimal rengøring af guld smykker

Ved guld smykker, så skal man også være meget påpasselig med at benytte sig af sæbevand til rengøringen. Det skyldes at guld smykker nemt kan miste sin glans af sæbevandet. Derfor vil den bedste løsning være at benytte sig af smykke rengøring såsom:  Gold Clean Rengøringsbad fra Hagerty. 

Køb smykkerens med dag-til-dag levering og prisgaranti hos ditur

Ditur har prisgaranti på ALLE produkter i vores kæmpe sortiment. Derfor garanterer vi dig den laveste pris på markedet på smykkerens. Hvis du imod alt forventning finder det billigere hos en anden dansk hjemmeside, så kontakt vores kundeservice, og så matcher vi glædeligt prisen.

Vi er godt klar over, at der er intet værre end at købe et produkt online, og så vente en evighed på at modtage det. Derfor tilbyder Ditur dag-til-dag levering på alle vores produkter, så du kan modtage din vare allerede dagen efter du har bestilt det!

Har du nogle spørgsmål til vores smykkerens? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller på telefon 60 57 07 35. Vi ønsker at give alle vores kunder en god oplevelse, og derfor tilbyder vi personlig kundeservice, så du kan få besvaret alle de spørgsmål, du skulle have. Dette har også ført til at vi har fået 5 stjermer på Trustpilot og over 50.000 anmeldelser.

1