💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Urværktøj

I denne kategori finder du vores lænkeværktøj. Lænkeværktøj er til dig, der har ure med en lænke, som har brug for at justere den, hvis dit håndled vokser eller bliver mindre. 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr19
    kr2995
Brand
Materiale
Tilbehør

28 produkter

Sortiment af tilbehør på Ditur.dk

“Aldrig gå ned på udstyr.” Sådan lyder et gammelt ordsprog, som vi på Ditur.dk er helt enige i. Et ur kræver nemlig vedligeholdelse, og i den forbindelse er det vigtigt at have udstyret i orden. Hvad end du vil skifte batteri eller tilpasse længden på din lænke. 

Hos Ditur.dk finder du alt det tilbehør og værktøj, du skal bruge til at reparere og vedligeholde dit armbåndsur. 

Det rette værktøj til dit ur 

Hænger lænken om dit håndled, eller er uret gået i stå? Så kan du gøre to ting. For det første kan du gå til en urmager og betale vedkommende for at løse dit problem. For det andet kan du selv nemt løse problemet med det rette urværktøj. Og det rette værktøj til ure kan du finde på siden her.

På Ditur.dk tilbyder vi nemlig et stort udvalg af værktøj til ure til forskellige behov. Skal du blot tilpasse din lænke, kan et simpelt lænkeværktøj klare sagen, men hvis du selv vil skifte batteri på dit ur, er der behov for et større værktøjssæt. Til dette formål har du nemlig brug for værktøj til at åbne og lukke bagkassen på uret. Det store værktøjssæt er til dig, der gerne vil nørde med urets indre og teknik. 

Her på siden finder du også forskellige batterier i tilfælde af, at dit ur går i stå. Dette sker oftest efter et par års brug og ved at købe et batteri selv, slipper du for en tur til urmageren. Hvis du er i tvivl om, hvilket batteri der passer til lige netop dit ur, sidder kundeservice klar til at hjælpe dig. 

På Ditur.dk’s YouTube-kanal finder du ligeledes guides til, hvordan du bruger de forskellige værktøjssæt samt lænkeværktøj. 

Flere tusinde tilfredse kunder

Hos Ditur.dk er vi stolte af at have nogle af landets mest tilfredse kunder, og vi gør en dyd af at give vores kunder den bedste service. På Trustpilot finder du mere end 15.000 fremragende anmeldelser, som du kan læse her.

Skulle du mod forventning opleve problemer med dit værktøj eller dit ur, har du naturligvis 2 års reklamationsret, når du handler hos Ditur.dk. 
1