SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Tommy Hilfiger

Ditur.dk er dansk autoriseret forhandler af Tommy Hilfiger ure

Ditur.dk er en dansk autoriseret forhandler af Tommy Hilfiger dameure. Hos Ditur.dk har vi en stor samling af ure fra det kendte Americana-modehus, Tommy Hilfiger.

Dameure fra Tommy Hilfiger er – såvel som brandets andre designs – associeret med 80’er-inspireret luksus, casualwear og de seneste trends. Urene emmer af en kærlighed til den amerikanske sport- og strandkultur og kollektionerne byder på et hav af varianter i alt fra de karakteristiske nato-remme, læderremme, mesh eller stållænker. Alle ure er mærket med brandets logoflag på urskiven.

Alle vores Tommy Hilfiger dameure er dækket af 2-års garanti, vores egen prisgaranti og en 99-dages fuld returret. Vi tilbyder dag til dag-levering via GLS.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr595
    kr1695
Urets diameter
Rem
Urværk
Remmens farve
Urskivens farve
Urkassens farve
Glas
Vandbeskyttelse
Bredde på rem

91 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stort udvalg af dameure fra Tommy Hilfiger hos Ditur.dk 

Tommy Hilfiger har sæson eller sæson slået sig fast som et urmærke, der leverer populære kollektioner med inspiration fra amerikansk musik- og strandkultur.

Urene er i amerikansk design og bærer en række klassiske farver, der både går godt til alt fra sommerkjoler til jeans og en top. Siden 90’erne er mærket desuden også blevet associeret med musikkulturen, og har især tilknytning til rap- og R’n’B-musikken.

Over de seneste 25 år har Tommy Hilfiger opbygget et stort sortiment af urklassikere. Fælles for armbåndsurene er det elegante design – og den tydelige branding i form af logoet og farver, der går igen fra ur til ur. Hos Ditur.dk finder du et bredt udvalg af Tommy Hilfiger dameure til markedets allerbedste priser. 

Dameure fra Tommy Hilfiger på Ditur.dk

Hos Ditur.dk finder du et stort udvalg af Tommy Hilfigers dameure. Alle designs er unikke og stilrene i deres design og lavet i gode materialer.

Det gennemgående tema for dameurene er deres urskiver i Tommy Hilfigers karakteristiske farver, der rangerer fra hvid, lilla, grøn, lyserød til sølv og blå. Det er også muligt at finde mere illustrative urskiver med bl.a. blomstermotiver. Der er med andre ord et Tommy Hilfiger dameur til enhver smag og stil!

Urlænkerne på dameurene fra Tommy Hilfiger kan fås med flere forskellige led og remme, hvor de fleste er i rustfrit stål. De kan også fås i farverne guld og rosaguld, hvor stålet dermed er forgyldt. Kransen på urene kan fås helt glat, med sten eller med sekundmarkeringer.

Hos Ditur.dk bryster vi os af at have et fantastisk udvalg af dameure fra Tommy Hilfiger, da det uden tvivl er blandt vores mest populære bestsellere. 

Prisgaranti og kundeservice hos Ditur.dk

Hos Ditur.dk har vi det, vi kalder Danmarks bedste prisgaranti. Vi bestræber os på at give dig den bedste pris på markedet. Kender du til en webshop eller butik, der sælger uret billigere, matcher vi gerne prisen – såfremt det lever op til betingelserne for et prismatch.

Den gode service er vigtig for os, og vi gør hver dag vores bedste for at servicere vores kunder. Du kan altid kontakte vores kundeservice her; på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Telefonen er åben fra kl. 10-15 i hverdage.

På Trustpilot har vi en samlet score på 5 stjerner på baggrund af mere end 25.000 anmeldelser. Læs dem her.

3

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på