💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Vægure

Hvis der er noget, der er oppe i tiden - og her mener vi ikke kun på væggene - så er det vægure. Find din favorit lige her!

Vægure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr89
    kr4295
Brand
Urværk
Farve på urskive
Udsmykning
Urets materiale
Farve på ur
Vægurets diameter
Type ur

195 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort udvalg af vægure fra de bedste brands 

En af de helt store fordele ved et vægur er, at det ikke løber nogen vegne, så du altid har et sted i hjemmet, der viser klokken - og selv om det er gået i stå, så viser det stadig klokken korrekt to gange i døgnet. Ligesom i hjemmet behøver du ikke lede vidt og bredt efter dit nye vægur, for du finder det her på siden. Med næsten 100 vægure i sortimentet og kendte brands som Arne Jacobsen, Seiko og Karlsson, så er vi sikre på, at vi også har lige netop det vægur, du leder efter! 

Skulle det nu engang forholde sig sådan, at du leder efter et vægur på tilbud, så kan du ånde lettet op, for dem har vi også. Vægure på tilbud er en skiftende størrelse, og det er derfor med at slå til, inden tiden og udvalget løber fra dig.

Bredt udvalg af vægure på Ditur.dk

Her på siden finder du et nøje udvalg af vægure, som består af de mest populære og eftertragtede mærker på markedet. Det tæller blandt andet Arne Jacobsen vægure, der er kendt for sit elegante, nordiske design, men også etablerede brands som Seiko og Karlsson, som laver vægure i særklasse. Graver vi et spadestik dybere i vores udvalg, finder vi flere modeller, der passer til enhver stilart og indretning.

Der er blandt andre flere vægure i marmor, træ og rustfrit stål, men også i stofmateriale såsom velour. Er man til det minimalistiske look, kan man også købe et vægur i glas, hvis dette passer bedre til ens personlige stil.

Det er ikke kun på materialet, at vægure adskiller sig, men ligeledes på urskivens design. Nogle foretrækker vægure med tal i skiven, hvor andre er mere til romertal eller simple markeringer og symboler, og uanset præference er det tilgængeligt på Ditur.dk.

En anden ting at være opmærksom på, inden man køber sit vægur, er størrelse på skiven - eller vægurets diameter. Her er det vigtigt at have urets placering i hjemmet for øje, så man ikke ender med et vægur, der er for stort eller småt. Vores vægure varierer nemlig i størrelsen og kan fås ned til 10 cm i diameter helt op til 60 cm i diameter. Vi har også vægure, der giver mulighed for selv at tilpasse størrelsen på en sådan måde, at du kan lave det større eller mindre efter behov. 

Vigtigst af alt er dog, at vi har vægure, der passer til alle budgetter. Er du kvinden, der er ude efter et billigere vægur, er vi leveringsdygtige på Ditur.dk, da vi ofte har flere vægure på tilbud - det samme gælder også, hvis du er klar til at investere i et vægur fra eksempelvis Arne Jacobsen.

Vægure - prikken over i’et i din indretning  

Det er de små detaljer, der tager boligen og gør den til et hjem - og en af de detaljer er væguret. Det kan være det store køkkenur til væggen, eller uret til væggen i stuen, der bliver en del af dagens forløb og stille, men sikkert fortæller om, hvornår der er aftensmad, eller hvornår det er på tide at gøre sig klar til at komme videre med dagens gøremål. 

Væguret er på sin helt egen vis prikken over i’et i indretningen, og ligesom det kan antage flere former, farver og skikkelser, så kan det også tage sig ud på flere forskellige steder i hjemmet. Ligesom vi mener, at alle kvinder har ret til et lækkert ur på håndleddet, så har alle kvinder lige så meget ret til et lækkert vægur i hjemmet!

Generelt er vi bare overordentlig glade for ure - om de skal sidde på håndleddet eller væggen - og derfor gør vi også en dyd ud af at have Danmarks bedste udvalg og fordele, når du handler online på Ditur.dk. Vi sørger altid for 1-2 dages levering, giver dig 99 dages fuld returret, og så yder vi prisgaranti på alle de varer, du ser i sortimentet.

Har du brug for yderligere overbevisning, inden du køber dit vægur hos os, kan du slå turen forbi vores Trustpilot, hvor vi har mere end 25.000 anmeldelser og en samlet vurdering på næsten 5 ud af 5 stjerner.

5