Små vægure

Små vægure kan nemlig tilføre dit hjem elegance og er oftest nemmere at få til at passe med den øvrige indretning i dit hjem. 

Små vægure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr295
    kr1995
Brand
Urværk
Diameter
Funktioner
Materiale
Farve
Type ur

50 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Stort udvalg af små vægure hos Ditur 

Du kender det måske. Du har købt et vægur, men du er kommet i tvivl om, hvor du skal placere det i dit hjem. Uret er lidt større, end du troede, og det virker klodset og stort. Undgå at stå i sådan en kattepine med et lille vægur. I vores sortiment kan du finde små vægure fra de største og mest anerkendte brands på markedet såsom: Arne Jacobsen, Karlsson, Tidsløs og mange flere!

Små vægure kan nemlig tilføre dit hjem elegance og er oftest nemmere at få til at passe med den øvrige indretning i dit hjem. Hvis dit soveværelse også mangler et løft, så vil et dekorativt vækkeur, også være en god løsning til dig.

Find dit næste vægur hos Ditur

Ved du ikke, hvor du skal lede efter et vægur, er du havnet det helt rette sted. Hos Ditur.dk finder du et bredt udvalg af små vægure, der måler 12-25 cm. i diameter. 

Udvalget på siden her tæller små vægure fra kvalitetsbrands som Karlsson og danske Arne Jacobsen, der er garant for minimalistiske og moderne designs, som aldrig går af mode. 

Hvis du ikke kan vente med at få fingrene i dit nye vægur, så bestil inden kl. 16.00, så sender vi det i dag. Når du handler hos Ditur, er du som altid også sikret 99 dages returret og prisgaranti.

2