Vægure i marmor

Elegance. Rene linjer. Minimalisme. Det er, hvad du får med et vægur i marmor. Det er vores påstand, at vægur i marmor vil klæde ethvert hjem!

Vægure i marmor

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr499
    kr969
Brand
Urværk
Diameter
Materiale
Farve
Type ur

7 produkter

Kæmpe udvalg af marmor vægure

Elegance. Rene linjer. Minimalisme. Det er, hvad du får med et vægur i marmor. Det er vores påstand, at vægur i marmor vil klæde ethvert hjem. Især hvis du har en svaghed for nordisk design og stil, så er et marmor vægur et must. Hvis du vil fuldføre den nordiske stil i dit hjem, så skal du selvfølgelig også pynte dit soveværelse med et dekorativt vækkeur.

Hos Ditur finder du vægure i forskellige farver, så hvad end du vil pryde stuen med et vægur i grøn marmor eller vil fornye køkkenet med et klassisk vægur i hvid marmor, så behøver du ikke lede længere. Vi har marmor vægure fra anerkendte mærker såsom Tidsløs, men hvis du ikke finder dit ynglings vægur her, så kan du også altid tjekke vores store udvalg af Arne Jacobsen ure ud.

Er du med andre ord træt af at kigge på den kedelige, hvide væg, som du længe har tænkt på at pifte op, så udsmyk den med et vægur i marmor. Og du behøver ikke vente længe. Hvis du bestiller inden i dag kl. 16.00, så har du dit vægur allerede i morgen. Husk, at du som altid er garanteret 99 dages returret og prisgaranti, når du handler hos Ditur.dk.

1